Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

Skrevet d. 13. december 2016 af
Flemming Sørensen
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

TM Tønders unge venstre back, Rune Schrøder, har haft en flot debutsæson i 888-ligaen, hvor han i en række kampe har vist prøvelser på hans potentiale. Senest i fredagens opgør mod Skjern, hvor unge Schrøder gik uimponeret til værks, og specielt i 1.halvleg spillede en flot kamp. Rune blev holdets topscorer med 7 mål og havde derudover en række fornemme assist til holdkammeraterne.

I fredagens kamp kom TM Tønder i menneskehænder mod et meget velspillede mandskab fra Skjern, og onsdag venter der endnu en svær opgave, når sidste års sølvvindere fra TTH Holstebro gæster Tønder Sport- og Fritidscenter. Rune Schrøder har dog også respekt for gæsternes mandskab:

”De har et virkelig godt hold. Først og fremmest er målmand Rasmus Lind en af de bedste keepere i ligaen – senest var han på rundens hold. Deres stærke stregspiller, Vignir Svarvarson, er dels målfarlig, men han skaber uro i modstanderens forsvar og er vanskelig at holde nede. Angrebsmæssigt synes jeg, at Jac Karlsson er en dygtig playmaker. Han sætter spillet godt op og der er stor variation i deres spil, så der kommer afslutninger fra alle positioner”.

Hidtil i sæsonen har TTH Holstebro vist godt spil, dog med udfald i kampene mod Ribe/Esbjerg og Sønderjyske. Men med sejre i de seneste fire opgør, så er det et udehold med masser af selvtillid der kommer på besøg. Deres forsvar er blevet stabiliseret og så er de begyndt for alvor at få gang i deres contraløb.

”TTH Holstebro har en meget giftig fløjduo i Kasper Kildelund, som er deres topscorer og Magnus Bramming, der netop er udtaget til landsholdets bruttotrup forud for VM. De kommer for alvor i spil, hvis deres defensiv fungerer. Derfor bliver det rigtig vigtigt, at vi har tålmodighed i vores angreb og formår at holde tryk på især backpositionerne. Vi skal gå 110 % ind i duellerne og ikke lade os kyse af ”nogle af klassens store drenge”. Vi viste i den første kamp – i sær i 2.halvleg – at vi godt kan være med. I den kamp kom vi dårligt fra start og kom bagud, men via en fantastisk fight fik vi kontakt mod kampens slutning, og med lidt mere held og erfaring kunne det have givet point”, siger den unge venstre back, der hidtil har scoret 43 gange i sæsonens 13 kampe.

Og troen på point på onsdag er helt klart til stede hos Schrøder, men det kræver at flere ting går op i en højere enhed.

”Vi er betydelig bedre hjemme end ude og får vi hallen fyldt op og tilskuerne med, så har vi tidligere vist at vi kan skabe flotte præstationer. Dernæst skal vi undgå udfald i kampene, hvor vi taber perioder med 5-6 må. Onsdag rejser vi os efter kampen i Skjern – kom selv og se”, slutter en optimistisk Rune Schrøder.

Og Rune har ret – der skal bakkes op. Kom derfor i Tønder Sport- og Fritidscenter onsdag klokken 19:00 og vær med til at støtte holdet i kampen om point i 888-ligaen. Sammen er vi stærke!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
18 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden