Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

Skrevet d. 13. december 2016 af
Flemming Sørensen
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

TM Tønders unge venstre back, Rune Schrøder, har haft en flot debutsæson i 888-ligaen, hvor han i en række kampe har vist prøvelser på hans potentiale. Senest i fredagens opgør mod Skjern, hvor unge Schrøder gik uimponeret til værks, og specielt i 1.halvleg spillede en flot kamp. Rune blev holdets topscorer med 7 mål og havde derudover en række fornemme assist til holdkammeraterne.

I fredagens kamp kom TM Tønder i menneskehænder mod et meget velspillede mandskab fra Skjern, og onsdag venter der endnu en svær opgave, når sidste års sølvvindere fra TTH Holstebro gæster Tønder Sport- og Fritidscenter. Rune Schrøder har dog også respekt for gæsternes mandskab:

”De har et virkelig godt hold. Først og fremmest er målmand Rasmus Lind en af de bedste keepere i ligaen – senest var han på rundens hold. Deres stærke stregspiller, Vignir Svarvarson, er dels målfarlig, men han skaber uro i modstanderens forsvar og er vanskelig at holde nede. Angrebsmæssigt synes jeg, at Jac Karlsson er en dygtig playmaker. Han sætter spillet godt op og der er stor variation i deres spil, så der kommer afslutninger fra alle positioner”.

Hidtil i sæsonen har TTH Holstebro vist godt spil, dog med udfald i kampene mod Ribe/Esbjerg og Sønderjyske. Men med sejre i de seneste fire opgør, så er det et udehold med masser af selvtillid der kommer på besøg. Deres forsvar er blevet stabiliseret og så er de begyndt for alvor at få gang i deres contraløb.

”TTH Holstebro har en meget giftig fløjduo i Kasper Kildelund, som er deres topscorer og Magnus Bramming, der netop er udtaget til landsholdets bruttotrup forud for VM. De kommer for alvor i spil, hvis deres defensiv fungerer. Derfor bliver det rigtig vigtigt, at vi har tålmodighed i vores angreb og formår at holde tryk på især backpositionerne. Vi skal gå 110 % ind i duellerne og ikke lade os kyse af ”nogle af klassens store drenge”. Vi viste i den første kamp – i sær i 2.halvleg – at vi godt kan være med. I den kamp kom vi dårligt fra start og kom bagud, men via en fantastisk fight fik vi kontakt mod kampens slutning, og med lidt mere held og erfaring kunne det have givet point”, siger den unge venstre back, der hidtil har scoret 43 gange i sæsonens 13 kampe.

Og troen på point på onsdag er helt klart til stede hos Schrøder, men det kræver at flere ting går op i en højere enhed.

”Vi er betydelig bedre hjemme end ude og får vi hallen fyldt op og tilskuerne med, så har vi tidligere vist at vi kan skabe flotte præstationer. Dernæst skal vi undgå udfald i kampene, hvor vi taber perioder med 5-6 må. Onsdag rejser vi os efter kampen i Skjern – kom selv og se”, slutter en optimistisk Rune Schrøder.

Og Rune har ret – der skal bakkes op. Kom derfor i Tønder Sport- og Fritidscenter onsdag klokken 19:00 og vær med til at støtte holdet i kampen om point i 888-ligaen. Sammen er vi stærke!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 timer siden