Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

Skrevet d. 13. december 2016 af
Flemming Sørensen
Schrøder: Svær opgave, men bestemt ikke umuligt

TM Tønders unge venstre back, Rune Schrøder, har haft en flot debutsæson i 888-ligaen, hvor han i en række kampe har vist prøvelser på hans potentiale. Senest i fredagens opgør mod Skjern, hvor unge Schrøder gik uimponeret til værks, og specielt i 1.halvleg spillede en flot kamp. Rune blev holdets topscorer med 7 mål og havde derudover en række fornemme assist til holdkammeraterne.

I fredagens kamp kom TM Tønder i menneskehænder mod et meget velspillede mandskab fra Skjern, og onsdag venter der endnu en svær opgave, når sidste års sølvvindere fra TTH Holstebro gæster Tønder Sport- og Fritidscenter. Rune Schrøder har dog også respekt for gæsternes mandskab:

”De har et virkelig godt hold. Først og fremmest er målmand Rasmus Lind en af de bedste keepere i ligaen – senest var han på rundens hold. Deres stærke stregspiller, Vignir Svarvarson, er dels målfarlig, men han skaber uro i modstanderens forsvar og er vanskelig at holde nede. Angrebsmæssigt synes jeg, at Jac Karlsson er en dygtig playmaker. Han sætter spillet godt op og der er stor variation i deres spil, så der kommer afslutninger fra alle positioner”.

Hidtil i sæsonen har TTH Holstebro vist godt spil, dog med udfald i kampene mod Ribe/Esbjerg og Sønderjyske. Men med sejre i de seneste fire opgør, så er det et udehold med masser af selvtillid der kommer på besøg. Deres forsvar er blevet stabiliseret og så er de begyndt for alvor at få gang i deres contraløb.

”TTH Holstebro har en meget giftig fløjduo i Kasper Kildelund, som er deres topscorer og Magnus Bramming, der netop er udtaget til landsholdets bruttotrup forud for VM. De kommer for alvor i spil, hvis deres defensiv fungerer. Derfor bliver det rigtig vigtigt, at vi har tålmodighed i vores angreb og formår at holde tryk på især backpositionerne. Vi skal gå 110 % ind i duellerne og ikke lade os kyse af ”nogle af klassens store drenge”. Vi viste i den første kamp – i sær i 2.halvleg – at vi godt kan være med. I den kamp kom vi dårligt fra start og kom bagud, men via en fantastisk fight fik vi kontakt mod kampens slutning, og med lidt mere held og erfaring kunne det have givet point”, siger den unge venstre back, der hidtil har scoret 43 gange i sæsonens 13 kampe.

Og troen på point på onsdag er helt klart til stede hos Schrøder, men det kræver at flere ting går op i en højere enhed.

”Vi er betydelig bedre hjemme end ude og får vi hallen fyldt op og tilskuerne med, så har vi tidligere vist at vi kan skabe flotte præstationer. Dernæst skal vi undgå udfald i kampene, hvor vi taber perioder med 5-6 må. Onsdag rejser vi os efter kampen i Skjern – kom selv og se”, slutter en optimistisk Rune Schrøder.

Og Rune har ret – der skal bakkes op. Kom derfor i Tønder Sport- og Fritidscenter onsdag klokken 19:00 og vær med til at støtte holdet i kampen om point i 888-ligaen. Sammen er vi stærke!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden