Sejr mod 4. pladsen
Sejr mod 4. pladsen
Sejr mod 4. pladsen
Sejr mod 4. pladsen

Sejr mod 4. pladsen

Skrevet d. 6. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Sejr mod 4. pladsen

Søndag eftermiddag tog TMT´s 3.divisionshold imod rækkens nr. 4 Tommerup HK. I det omvendte opgør havde Tøndringerne fået ørerne i maskinen og tabt stort. Derfor var det et tændt og revanchelystent hold, der gik på banen.

Indledningsvist havde TMT det svært såvel i angrebet som forsvaret. Afslutningerne blev for løse og uovervejede, hvilket gjorde, at Tommerups målmand kunne pille boldene uden det store besvær. Forsvaret skulle lige vende sig til Tommerups hurtige spil, inden den rette højde blev fundet i defensiven. 5-1 forsvaret kom dog relativt hurtigt på plads foran en velspillende Henk Muus i målet. De 4 midterste med Morten Jørgensen, Niklas Thyssen, Lars Reinholdt og Casper Madsen fandt hinanden, og gjorde det svært for Tommerup at komme til noget fornuftigt.

I den anden endte vendte opgøret, da Toftlunds tornadoarm Daniel Jacobsen kom på banen. Da han først fandt den rette fart mod mål, servede han boldene ind bag Tommerup keeperen. Derudover viste holdets altmuligmand Lars Reinholt også godt spil og gode skud fra sin position på højre back. Tønder kunne derfor trække fra og bringe sig i front med 14-10 til halvleg.

I anden halvleg lagde TMT endnu et lag på spillemæssigt, hvilket bevirkede, at føringen stille og roligt blev udbygget. Forsvaret fortsatte det sublime spil, og angrebet flød også godt. Specielt Jonas Nielsen på stregen fandt mange gode huller, hvorfra han puttede boldene sikkert i rusen. Derudover steppede Thomas Oesen og Niklas Thyssen også op i anden halvleg. Deres samspil sad lige i skabet efter mange år sammen på håndboldbanen, hvilket de krydrede med kampens mål, hvor Niklas i en andenbølgekontra greb bolden i et vip, scorede og nærmest endte ude på tilskuerpladserne. De 213 tilskuere hyldede Niklas med stående ovationer, og han gengældte ved at kaste et håndtegn. Et håndtegn som det dog kun var Rune Schrøder, som forstod. De resterende 212 tilskuere kiggede kun forundret og smilende.

Tommerup forsøgte sig midtvejs i anden halvleg med en dobbelt mandsopdækning, men TMT’erne bevarede det kølige overblik og kørte en sikker 31-26 sejr hjem.

Dermed er holdet næsten sikret overlevelse i 3. division.

Efter kampen roste Brian Smidemann sit mandskab for en god holdpræstation, samtidig med at han mindede om ikke at hvile på laurbæerne. ”Biptest i morgen” blev de sidste ord fra den knaldhårde træner.

Kampen i tal:

TMT-Tommerup 31-26(14-10)

Daniel Jacobsen 7
Lars Reinholt 7
Niklas Thyssen 4
Thomas Oesen 4
Jonas Nielsen 3
Casper Madsen 2
Morten Jørgensen 2
Kasper Smidemann 1
Jonas Andresen 1
Patrick Jensen

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden