Sejr i årets sidste kamp
Sejr i årets sidste kamp
Sejr i årets sidste kamp
Sejr i årets sidste kamp

Sejr i årets sidste kamp

Kæmpe hold indsats

Skrevet d. 8. december 2019 af
tmt

I går eftermiddags skulle vores 3 division i aktion for sidste gang i 2019, hvor vi tog imod Tommerup.

I går bestod vores hold af 4 fløjespiller, 1 streg, 3 bagspillere samt 2 keeper, så der var ikke meget at skifte med, og der ville i løbet af kampen komme lidt alternative opstilling. Vi snakkede inden om, nu kunne vi have mega ondt af os selv, eller vi kunne tage skeen i den anden hånd og det gjorde holdet – hold nu k… der blev kæmpet af alle.

I 1 halvleg vi viste lækker angrebsspil, suværen forsvarsspil og Silas Kellner (U19 keeper) stod i den periode virkelig flot, og derfor kunne vi fortjent gå til pausen med en 14-9 føring. I pausen snakkede vi om nogle små justeringer vi skulle foretage, samt at vi skulle tage os i agt for de vllle nok komme buldrende med 120. Og det gjorde Tommerup – og efter 15 min viste måltavlen 16-16. Men drengene kæmpede videre og brugt mange kræfter i forsvaret hvilket betyd at vores angrebsspil led under manglende friskhed. Tommerup kom på 19-17 men igen viste drengene kæmpe moral – der blev kæmpet en hvis legemensdel udaf bukserne, Silas Kellner fandt nogle klasse redning og så så var vi på 19-19 med 5 min igen. Tommeup kom på 20-19 med 3 min igen , men igen fik vi udlignet og med 1 min tilbage var gæsterne på bolden. Vi fik presset dem til en dårlig aflsutning og vi kunne komme på bolden med 30 sek. Igen. Nu skulle vi køre bolden rundt og kun have 1 afslutning – og det fik vi og hvilken en af slagsen – for med 5 sek tilbage steg Jesper Redlefsen til vejrs ude fra 10 meter og smadrede bold op i krydset og sejr på 21-20 var en realitet.

Det var helt igennem fantastisk hold indsats som gjorde vi fik sejren i dag, hvor især vores forsvarsspil var out-standing og når man så har en ung U19 keeper som hiver 19 redninger frem – så går det op i en højere enhed. Jeg kan ikke rose holdet nok for det var en pragt demonstration ud over det sædvanlige.

Holdet var:

Silas Kellner (19 redninger) Henrik S Petersen, Lars Muus Carstensen (4), Nikolaj Nielsen (1), Nikolai Damm (3), Jonas Andresen (1), Lars Reinholdt (4), Michael Ibsen (3), Jesper Redlefsen (5) , Simon Iversen

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden