Sejr i fantastisk kulisse
Sejr i fantastisk kulisse
Sejr i fantastisk kulisse
Sejr i fantastisk kulisse

Sejr i fantastisk kulisse

Efter et sandt drama sejrede TM Tønder i Fredericia

Skrevet d. 14. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sejr i fantastisk kulisse

Det var – med stor sandsynlighed – årets kamp i 1. division, der i aften blev spillet i Fredericia! I en fuldstændig udsolgt T.Hansen Arena i Fredericia, skabte de to holds fans en helt fantastisk kulisse om topkampen i 1. division. En kamp der havde alt hvad der kendetegner en topkamp. De to formstærke mandskaber viste højt niveau i en kamp, hvor der virkelig blev gået til den i alle 60 minutter – ingen af spillerne vil tabe denne kamp…

TM Tønder løb på banen med sommerfugle i maven, og mon ikke der kom lidt ekstra adrenalin i kroppen, på de til lejligheden tyrkis-klædte spillere. Omkring 300 tilhængere fra Tønder var mødt op i den flotte arena, for at bære holdet frem til en stor præstation. Fra start til slut leverede de 2300 tilskuere en intens atmosfære – det var en stor fornøjelse.

På banen blev der gennem alle 60 minutter kæmpet og fightet om hver eneste bold. Fra start var det TM Tønder der kom bedst fra start, og hurtigt bragte sig på 3-1. Men Fredericia vågnede i den grad op, og snart var der udlignet til 4-4. Dette mønster fortsatte gennem hele kampen – det bølgede frem og tilbage. Når et af holdene havde skabt et lille hul, så var det som om modstanderne fik lidt ekstra energi.

Pausestillingen var 14-14 efter 30 hæsblæsende minutter. Heldigvis viste TM Tønder igen at de er skarpe lige efter pausen. En flot periode i begyndelsen af 2. halvleg bragte holdet foran 18-14 efter knap 33 minutter. Men det stærke hjemmehold kom stærkt igen, og udlignede senere i kampen. Ikke nok med dette, så bragte hjemmeholdet sig foran 22-20, og der var nok mange der troede at sejren og de to point vil blive i Fredericia. Sådan blev det heldigvis ikke…

TM Tønder har i år et mandskab med en enorm vilje, og nogle spillere der bare vil vinde. Denne herlige indstilling bar igen i dag frugt. Et flot comeback sikrede os en føring på 25-24 med lidt mere end 1 minut igen.
Det sidste minut var en ren og skær gyserafslutning. Først får Fredericia udlignet til 25-25. Så tager Torben Sørensen klogeligt en time out med ca 20 sekunder igen. Med få sekunder igen begås der frikast mod Felix Kasch, og haluret viser to sekunder igen. Mange havde indstillet sig på uafgjort, men den hårdtskydende Hr. Kasch ville det anderledes! Han får ansvaret til slut og kanonere bolden ind bag en sagesløs Fredericia-keeper. Den flotte arena eksploderede nærmest i jubelscener bag det mål hvor mange TMT-fans var samlet.

Sejr på 26-25 i en fremragende håndboldkamp. Det var to rigtig, rigtig gode point at få med hjem til Marsken. TM Tønder er nu alene i spidsen af rækken, hvor de som det eneste hold har fuld pointhøst efter 6 spillerunder.

TAK til de mange der i dag var i Fredericia for at være med til at skabe en unik kulisse for en topkamp i 1. division!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden