Sejr i Kolding

Sejr i Kolding

TMT 2 der spiller 3.division skulle på en svær mission søndag eftermiddag i Kolding. Svær, fordi holdet måtte undvære sin topscorer, Rune Schmidt og fordi Kolding HK/KFUM har hentet samtlige deres 11 point på hjemmebane. Men når bare vejret er godt, så kan intet gå galt. cheftræner Morten Mose Pedersen fortæller:

“Solen skinnede smukt da vi søndag klokken 12.00 mødte op i Parkhallen i det centrale Kolding. Dog uden vores normale topscorer Rune Schmidt, som grundet skader på 1. holdet var med i Grindsted. Forstærket var vi til gengæld af Morten Scnoor og Magnus Paulsen fra u19. Dem vender vi tilbage til”.

“Kampen var tæt hele vejen igennem. Vi var lidt bagud fra start, havde vores udfordringer med at komme igennem de meget voksne mænd i Koldings centrale forsvar. Langsomt kom vi dog bedre med og det var som om Kolding ikke helt kunne holde vores tempo i 30 min. I de sidste 5 minutter af halvlegen løb vi simpelten fra dem. Samtidig hjalp det at få Magnus’s venstrehånd bragt i spil. Det hjalp gevaldigt på vores flow”.

“Vi kom bedst ud af omklædningsrummet efter pausen og det lignede næsten en tidlig afgørelse. Vi førte med 3 og var i overtal. Den del af spillet fungerede dig slet ikke for os. Så tæt var det med os hele tiden i front. Emil og Mikkel brillierede her med mange flotte redninger som gjorde at vi holdte Kolding væk – Schnoor og Magnus tog fint ansvar og lavede begge mange flotte mål. Brandt og Søren sørgede for at defensiven var på plads. Alt i alt en kollektiv arbejdssejr, hvor det måske ikke var det vildt flotte spil der dominerede, indstillingen var imidlertid også denne søndag i top”.

Dermed er der ekstra god grund til at blive i hallen når førsteholdet forhåbentlig har slået Odder, og bakke andetholdet op mod IF Stjernen Odense der ligger lige i hælene på TM Tønder 2, der stadig kun har tabt en hjemmekamp.