Sejr i sidste turneringskamp
Sejr i sidste turneringskamp
Sejr i sidste turneringskamp
Sejr i sidste turneringskamp

Sejr i sidste turneringskamp

TM Tønder sluttede grundspillet af med en sejr.

Skrevet d. 6. april 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Sejr i sidste turneringskamp

TM Tønder tog på en solskinslørdag hjemme i Tønder Hal 2 mod Frederikshavn FI. Gæsterne skulle have point for at være sikre på endnu en sæson i 1.division, og hjemmeholdet skulle forsøge at komme tilbage på sporet, inden de to oprykningskampe mod Team Sydhavsøerne.

Kampens betydning var at se fra start. Frederikshavn virkede som om at de havde mest energi, og var i téten fra begyndelsen. Hjemmeholdet måtte igen undvære Trans i målet, Thomas Clausen, Mathias Heissel, Rolf Ravn og Jeppe Jonassen. Det gav til gengæld plads til andre, og fra start var Benjamin Holm stærkt spillende på højre back, ligesom målmand Nicklas Simonsen gennem hele 1.halvleg hev flotte redninger frem. Nicklas stod sin bedste kamp i lang tid, og blev fortjent kåret som hjemmeholdets bedste efter kampen.

Godt var det ikke hele vejen for TM Tønder. 1. halvleg svingede gevaldigt i kvalitet, men holdet fik sluttet godt af og gik til pausen med føring på 13-12.

Holdet har formentlig haft en god snak om tingene i pausen, for TM Tønder kom ud til 2.halvleg med en helt anden tænding, og der blev produceret mange chancer. Desværre svigtede koncentrationen i perioder, men troen på tingene fortsatte. Specielt var det godt at se Jesper Redlefsen scorer flere fornemme mål på venstre fløj, ligesom Felix Kasch i 2.halvleg flere gange kanonerede bolden ind bag en sagesløs målmand. Lasse Hamann-Boeriths var i 2. halvleg bedre end længe set. Han var iscenesætteren og fik også scoret flere fornemme mål. Emil kæmper altid som en gal, og han blev godt suppleret af Keller på stregen i dag.

Kampen endte med en komfortabel sejr til TM Tønder på 32-27. Fuldt fortjent set over hele kampen, og resultatet betyder, at Frederikshavn må en tur ned i 2. division, da Odense slog Skive.

TM Tønder viste i perioder i dag, at holdet er ved at være klar til oprykningskampene mod Team
Sydhavsøerne. Det bliver dog helt andre kampe, end den i dag. Men der er endnu 12 dage til, og når alle bliver klar, så er vi også en vanskelig modstander for Team Sydhavsøerne – vi glæder os til disse kampe.

Sejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskamp

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden