Sejr i sidste turneringskamp
Sejr i sidste turneringskamp
Sejr i sidste turneringskamp
Sejr i sidste turneringskamp

Sejr i sidste turneringskamp

TM Tønder sluttede grundspillet af med en sejr.

Skrevet d. 6. april 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Sejr i sidste turneringskamp

TM Tønder tog på en solskinslørdag hjemme i Tønder Hal 2 mod Frederikshavn FI. Gæsterne skulle have point for at være sikre på endnu en sæson i 1.division, og hjemmeholdet skulle forsøge at komme tilbage på sporet, inden de to oprykningskampe mod Team Sydhavsøerne.

Kampens betydning var at se fra start. Frederikshavn virkede som om at de havde mest energi, og var i téten fra begyndelsen. Hjemmeholdet måtte igen undvære Trans i målet, Thomas Clausen, Mathias Heissel, Rolf Ravn og Jeppe Jonassen. Det gav til gengæld plads til andre, og fra start var Benjamin Holm stærkt spillende på højre back, ligesom målmand Nicklas Simonsen gennem hele 1.halvleg hev flotte redninger frem. Nicklas stod sin bedste kamp i lang tid, og blev fortjent kåret som hjemmeholdets bedste efter kampen.

Godt var det ikke hele vejen for TM Tønder. 1. halvleg svingede gevaldigt i kvalitet, men holdet fik sluttet godt af og gik til pausen med føring på 13-12.

Holdet har formentlig haft en god snak om tingene i pausen, for TM Tønder kom ud til 2.halvleg med en helt anden tænding, og der blev produceret mange chancer. Desværre svigtede koncentrationen i perioder, men troen på tingene fortsatte. Specielt var det godt at se Jesper Redlefsen scorer flere fornemme mål på venstre fløj, ligesom Felix Kasch i 2.halvleg flere gange kanonerede bolden ind bag en sagesløs målmand. Lasse Hamann-Boeriths var i 2. halvleg bedre end længe set. Han var iscenesætteren og fik også scoret flere fornemme mål. Emil kæmper altid som en gal, og han blev godt suppleret af Keller på stregen i dag.

Kampen endte med en komfortabel sejr til TM Tønder på 32-27. Fuldt fortjent set over hele kampen, og resultatet betyder, at Frederikshavn må en tur ned i 2. division, da Odense slog Skive.

TM Tønder viste i perioder i dag, at holdet er ved at være klar til oprykningskampene mod Team
Sydhavsøerne. Det bliver dog helt andre kampe, end den i dag. Men der er endnu 12 dage til, og når alle bliver klar, så er vi også en vanskelig modstander for Team Sydhavsøerne – vi glæder os til disse kampe.

Sejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskampSejr i sidste turneringskamp

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden