Sejr i Santander Cup
Sejr i Santander Cup
Sejr i Santander Cup
Sejr i Santander Cup

Sejr i Santander Cup

TM Tønder spillede sig i aften videre i Santander Cuppen, efter sejr over Hørning Håndbold

Skrevet d. 20. februar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sejr i Santander Cup

Tirsdag aften var TM Tønder på besøg i Super Brugsen Arena i Hørning, hvor hjemmeholdet fra Hørning Håndbold var værter i 5. runde af Santander Cuppen. Hørning spiller til dagligt i jyllandsserien, hvor de er suverænt tophold med max. point.

Værterne fra Hørning havde lavet et flot arrangement, og der var virkelig gjort meget ud af opsætningen, så alle skulle få en god oplevelse. En speaker der var ligaen værdig, godt gang i musikken og fornemt show på deres storskærm. Al mulig respekt til deres set up – godt gået.

Ros skal der også lyde til spillerne på banen – under ledelse af den rutinerede og snu træner, Kim Lerche, gik hjemmeholdet frisk og uimponeret til værks. Offensivt forsvar, og masser af gå-på-mod i angrebet. De greb virkelig chancen, og så længe kræfterne rakte, gjorde de det rigtig flot.

Vores hold viste dog hurtigt, at de ikke var kommet for at få en spændende kamp. Hurtigt kom vi foran med 4 scoringer, og via 9-4, 12-8, 14-9 gik vi til pausen med en føring på 18-11. At de fik 11 scoringer i de første 30 min var lige i overkanten…..

Til gengæld blev der lukket meget bedre af efter pausen. De sidste 30 min lukker vi kun 3 mål ind, og scorer selv 16 gange, hvilket betød en sejr på 34-14.

Kristian Klitgaard sad over med en småskadet fod, mens Martin Kjærgaard var til eksamen. Ellers var der masser af spilletid til de øvrige i truppen, og bl.a. var der debut til Jesper Redlefsen.

Nu er blikket rettet mod mandagens meget vigtige opgør mod Nordsjælland. Det vil være helt forrygende, hvis vi kan få en sejr – eller i hvert fald point – med hjem fra Helsinge. Det bliver tæt, nervepirrende og med sikkerhed uhørt spændende.

Meget mere om den kamp i de kommende dage.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden