Sejr i uskøn kamp
Sejr i uskøn kamp
Sejr i uskøn kamp
Sejr i uskøn kamp

Sejr i uskøn kamp

Flot kamp af Martin Busk

Skrevet d. 26. februar 2018 af
tmt

Når top og bund mødes, kommer der sjældent nået godt ud det, og den tese holdt meget godt i går da Tinglev gæstede Tønder Hal 2.

Gæsterne spillede en rigtig fin kamp, hvor det lykkedes dem at trække tempoet helt ud af kampen, og det er ikke til vores fordel. Kampen startede ellers fint for os, men jo længere frem vi kom i halvlegen jo mere ukoncentreret og uinspireret spillede vi og pausestilling på 11-11 var en realitet. Vi fik lidt mere tempo og fart i starten af 2 halvleg men afgørende foran kom vi ikke. Da Tinglev gik op og mandsopdækkede 3 mand, burde vi havde slået hullet, men igen lykkedes det ikke, fordi vi manglede den rette kynisme. Forsvaret stod faktisk fint, og Henrik i målet stod pænt, for når vi kun tillader 21 mål så er det principielt ikke i forsvaret vi fejlende. Vi “fejlede” derimod i det kollektive hurtige spil, og spillede simpelthen for individuelt.

På en dag hvor ikke alle spillere ramte deres normale niveau, så jeg glad for at Martin Busk viste hvilken god håndspiller han er. For han spillede sin bedste kamp efter sit comeback , især hans forsvarsarbejde var fremragende, han var også selv meget målfarlig og satte sine medspillere flot i scene.

Selvom helheds indtrykket af kampen i går ikke er god, så var der mange gode individuelle elementer, og det er jo af sådanne kampe vores unge hold lære meget af.

Vigtigst af alt – vi tager 2 point på en dag hvor vi ikke er helt på toppen – så helt utilfreds kan/skal man ikke være, vi glæder os over de 2 point og ser frem mod søndags topkamp på hjemmebane i Tønder Hal 2

Holdet var:

Henrik Pedersen (15 redninger), Martin Busk (4), Casper Madsen (7), Daniel Jacobsen (3), Mathias Hejsel (2), Jesper Redlefsen (5), Morten Jørgensen (1), kasper Smidemann, Lars Reinholt, Jonas Nielsen.

mvh – Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden