Sejren sikret til sidst
Sejren sikret til sidst
Sejren sikret til sidst
Sejren sikret til sidst

Sejren sikret til sidst

TM Tønder sikrede sig sæsonens syvende sejr, da Odder Håndbold var på besøg

Skrevet d. 21. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sejren sikret til sidst

TM Tønder har fået en forrygende start på sæsonen i 1. division, og efter dagens kamp mod Odder Håndbold, har holdet stadigvæk maksimum point – men sejren i dag blev først sikret mod slutningen af opgøret.

Inden kampen havde træner Torben Sørensen advaret mod dagens modstandere fra Odder Håndbold. De er talentfulde og et rigtig angrebshold, hvor individuelt dygtige spillere i de første kampe i turneringen har imponeret. Og Odder havde tydeligvis forberedt sig godt på opgøret i Tønder Hal 2, og kampen blev nøjagtig lige så svær som forudset. Det blev aldrig nogen flot håndboldkamp, men sejren kom i hus, hvilket glædede Torben Sørensen:
“Vi var klar over, at det var en svær modstander igen i dag. Efter sidste rundes sejr i Fredericia, så har vi i ugen talt meget om vigtigheden i at holde fokus, og værdierne i at stå sammen som hold. Det synes jeg er faktorer der er afgørende for at vi vinder i dag. Vi kommer aldrig helt op på niveau, og jeg spiller forholdsvis smalt. Men opbakningen fra spillerne på bænken – og tilskuerne i Tønder Hal 2 – var meget vigtige i dag. Spillerne bliver ved og ved, så til slut får vi skabt det afgørende hul, så vi kunne hive sejren hjem”

Det var et meget jævnbyrdigt opgør, hvor stillingen de første 45 minutter hele tiden skiftede i de to holds favør. Efter en pausestilling på 12-12, var det heldigvis i 2. halvleg hjemmeholdet der trak det længste strå. En sejr som Torben Sørensen var meget glad for:
“I pausen får vi konstruktivt drøftet, hvordan vi skal agere efter pausen. Jeg synes Odder spiller en god kamp i dag, og så er vi ikke konsekvente nok i afslutningerne. Det er først de sidste 10 minutter at vi får bragt os afgørende foran. Til gengæld vinder vi også de sidste 11 minutter med 7-2, og det tilskriver jeg spillernes vilje til simpelthen at ville vinde. De slog ikke op i banen, men gav alt de havde – det var en rigtig god holdsejr i dag”, slutter cheftræner Torben Sørensen.

TM Tønder er dermed fortsat nummer 1 i rækken med 14 point efter 7 kampe. Det er 2 point mere end Team Sydhavsøerne og 3 point mere end Skive på 3. pladsen. Næste kamp er den 3. november, hvor holdet skal møde Stoholm på udebane.

Sejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidst

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden