Sejren sikret til sidst
Sejren sikret til sidst
Sejren sikret til sidst
Sejren sikret til sidst

Sejren sikret til sidst

TM Tønder sikrede sig sæsonens syvende sejr, da Odder Håndbold var på besøg

Skrevet d. 21. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sejren sikret til sidst

TM Tønder har fået en forrygende start på sæsonen i 1. division, og efter dagens kamp mod Odder Håndbold, har holdet stadigvæk maksimum point – men sejren i dag blev først sikret mod slutningen af opgøret.

Inden kampen havde træner Torben Sørensen advaret mod dagens modstandere fra Odder Håndbold. De er talentfulde og et rigtig angrebshold, hvor individuelt dygtige spillere i de første kampe i turneringen har imponeret. Og Odder havde tydeligvis forberedt sig godt på opgøret i Tønder Hal 2, og kampen blev nøjagtig lige så svær som forudset. Det blev aldrig nogen flot håndboldkamp, men sejren kom i hus, hvilket glædede Torben Sørensen:
“Vi var klar over, at det var en svær modstander igen i dag. Efter sidste rundes sejr i Fredericia, så har vi i ugen talt meget om vigtigheden i at holde fokus, og værdierne i at stå sammen som hold. Det synes jeg er faktorer der er afgørende for at vi vinder i dag. Vi kommer aldrig helt op på niveau, og jeg spiller forholdsvis smalt. Men opbakningen fra spillerne på bænken – og tilskuerne i Tønder Hal 2 – var meget vigtige i dag. Spillerne bliver ved og ved, så til slut får vi skabt det afgørende hul, så vi kunne hive sejren hjem”

Det var et meget jævnbyrdigt opgør, hvor stillingen de første 45 minutter hele tiden skiftede i de to holds favør. Efter en pausestilling på 12-12, var det heldigvis i 2. halvleg hjemmeholdet der trak det længste strå. En sejr som Torben Sørensen var meget glad for:
“I pausen får vi konstruktivt drøftet, hvordan vi skal agere efter pausen. Jeg synes Odder spiller en god kamp i dag, og så er vi ikke konsekvente nok i afslutningerne. Det er først de sidste 10 minutter at vi får bragt os afgørende foran. Til gengæld vinder vi også de sidste 11 minutter med 7-2, og det tilskriver jeg spillernes vilje til simpelthen at ville vinde. De slog ikke op i banen, men gav alt de havde – det var en rigtig god holdsejr i dag”, slutter cheftræner Torben Sørensen.

TM Tønder er dermed fortsat nummer 1 i rækken med 14 point efter 7 kampe. Det er 2 point mere end Team Sydhavsøerne og 3 point mere end Skive på 3. pladsen. Næste kamp er den 3. november, hvor holdet skal møde Stoholm på udebane.

Sejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidstSejren sikret til sidst

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
17 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden