Serie 1 kværner Kværs
Serie 1 kværner Kværs
Serie 1 kværner Kværs
Serie 1 kværner Kværs

Serie 1 kværner Kværs

Skrevet d. 23. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Serie 1 kværner Kværs

”Jeg er fløjtende ligeglad med politiske gøglere, fløjter efter MILFs, men jeg ender op i Reuters. Vi er tilbage på egnen ligesom Daniel Agger, John Madsen beder mig tage en slapper, for jeg har det ligesom 100% Jesus”. Således udtalte Bjarne Mastermind Jensen sig efter tirsdagens kamp mod Kværs. Stående med et glas portvin i den ene hånd og en grøn cecil i den anden, kunne Bjarne gøre status over endnu en sæson. “Drengene viser format i dag. Jeg lader de unge starte, men presser dem med at have 140 års håndbolderfaring siddende på bænken”.

De 140 års håndbolderfaring var udover Mastermind, personificeret ved Just Fun og BC, og der blev i den grad brug for erfaringen. Efter en sløj start, hvor TMT ikke scorede de første 9 min. valgte Mastermind at ryste den taktiske løgpose. Dette skulle vise sig at være guld værd. BC og Just Fun bragte fart i spillet, hvilket fløjspiller Preben Kaas nød godt af. Skruebolde, isser og knaldhårde skud blev affyret fra fløjen, og Kværsmålmanden anede ikke, hvad han skulle stille op. TMT mandskabet viste sig tilmed at være i markant bedre fysisk form, og de kunne derfor trække fra mod slutningen af første halvleg. 11-8 var stillingen efter de første 30 min, hvilket de 213 tilskuere var godt tilfredse med. Specielt Henrik Nille Nielsen, som er et produkt af Bredebro målmandsskole, kunne være stolt af sin præstation. Med legende lethed tog han boldene. På et tidspunkt blev det så let for ham, at han i ren karate kid/Jean Claude Van Damme stil tog bind for øjnene. Til trods for dette reddede han boldene med stoisk ro.

I anden halvleg var det kattens leg med musen. Hver gang Mastermind skiftede erfaringen ud, kom Kværs tæt på, men herefter reagerede Mastermind, og TMT kunne igen trække fra. Uden problemer og med en ydeevne på 66 %, vandt det rutinerede mandskab 25-20 og slutter dermed på 2. pladsen i rækken. Preben Kaas var efter kampen tilfreds med sæsonen: ”Jeg er selvfølgelig lidt ærgerlig over, at vi ikke rykker op. Omvendt så præsterer jeg på så vanvittigt et niveau, at jeg nok spiller på et højere niveau næste år. Jeg kan jo spille alt – på nær streg”.

Serie 1 holdet holder nu pause fra håndbolden men ikke træningspause. Buddhist Bjarne Mastermind har indkaldt til mindfulness 3 x ugentligt ved Højer Sluse for at optimere den mentale del af spillet frem mod næste sæson.

Kampen i tal:

TMT – Kværs 25-20(11-8)

Henrik Nille Nielsen 20 redninger
Preben Kaas 9
Bent BC Clausen 4
John Just Fun Madsen 3
Mads Jacobsen 2
Jacob Bols 2
Torben Fey 2
Bjarne Mastermind Jensen 2
Sune Hofsted 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden