Showkamp i Leck

Showkamp i Leck

Målmand Kevin Kam Møller, stregspiller Simon Hald, Fløjspillerne Emil Jacobsen og Johan Hansen, samt bagspillerne Aron Mensing, Mads Mensah Larsen og Lasse Kjær Møller. Alle danske landsholdsspillere og professionelle i den europæiske topklub Flensburg/Handewitt.

MTV Lecks ungdomshåndboldstøtteforening har arrangeret en showkamp mellem TM Tønder og Flensburg/Handewitt onsdag den 26.april klokken 19.00 i Sporteck Leck, og ovennævnte 7 danskere kunne snildt have været startsyveren til den kamp, men det danske landshold spiller landskamp dagen efter, så det bliver nok uden en del af danskerne. TMT bliver alligevel udfordret i en kamp hvor TMT Red Support stiller op efter at have fået 15 billetter af vores fys. Norbert Momsen.

Flensburg/Handewitt er pt. et af de 4-5 hold der kæmper om at vinde verdens bedste håndboldliga, Bundesligaen. Det er historisk tæt i bundesligaen, som for tyskerne er langt vigtigere at vinde end Championsleague. Flensburg spiller i år i Europaleague, hvor de var tæt på at kvalificere sig til final 4, som spilles i egen arena.

Det er altså en sand kæmpe vi skal dyste imod, en kæmpe der har et enormt stramt program, men altså har fundet tid til en kamp mod TM Tønder, der snildt kan bruge kampen til at komme op i fart, inden den vigtige pokalkamp mod KIF Kolding. TM Tønder har ikke adgang til billetsalg, så skulle du være interreseret i at komme med, så gå ind på Sporteck Leck’s facebookside og send dem en besked.

Vi glæder os til kampen.