Sidste hjemmekamp

Sidste hjemmekamp

Lørdag spiller FIF mod Odder og skulle Odder gå hen og vinde den kamp, er Otterup rykket ned i 2.division, inden de løber på banen i Tønderhal 2. Derimod er der rigtig meget på spil for fynboerne hvis Odder ikke vinder i København og vi kan forvente et toptændt Otterup HK.

Otterup har ikke haft nogen super sæson, det kan alle se. I 22 kampe er det blevet til 13 point, 11 af disse på deres egen bane. Eneste udebane point er en 32-33 sejr i Odder. Ellers er det blevet til lutter nederlag og det er nok her de har haft deres største udfordring. På hjemmebane har de præsteret fint, som f.eks. da de slog TMT med 22-19, på en dag hvor vi fik skudt deres stærke keeper, Kristian Ruben Poulsen lidt for god.

TM Tønder har kun æren at spille for, men måske revanchelysten kan tænde lidt op for blusset. 19-22 nederlaget i Otterup gjorde ondt og skal revancheres. Vi håber at de mange spillere der spiller deres sidste divisionskamp for eget publikum, vil vise sig frem fra deres bedste side og at de der bliver, bare gerne vil slutte sæsonen godt af foran eget publikum. Vindes kampen slutter vi nok mellem fem og otte i tabellen og vi vil jo rigtig gerne slutte i top 7, så der er lidt at spille for og det kan forhåbentlig ses på søndag.

Inden kampen bliver der taget afsked med det halve hold og vi håber at rigtig mange finder ned i hallen og giver dem en god afsked. Der vil også være aftermatch efter kampen, hvor Red Support hylder publikums valg af årets spiller. Så kom ned i hallen på søndag, kom i god tid før kampstart, som er kl.15.00 og få det hele med. Sammen Er Vi Stærke.