Sidste udebane tur

Sidste udebane tur

TMS Ringsted kan kigge tilbage på en udfordrerne, men alligevel succesfuld sæson, da de har sikret sig en suveræn oprykning til ligaen, måske i virkeligheden fordi de direkte modstandere ikke har været gode nok, fordi når man har smidt 11 point, bør man vel ikke være så suverænt foran konkurenterne, som TMS Ringsted er.

Når midtsjællænderne kigger deres resultater igennem er der sikkert nogle der nager dem, bl.a. sæsonens største nederlag, som TMT tilførte dem, da kampen i Tønderhal 2 sluttede sluttede 28-21 til os. Det og så at der skal være oprykningsfest er nok også det mest motiverende for dem, da de reelt ikke har noget at spille for, lige som vi heller ikke har, så det kan godt blive en kamp uden den helt store nerve.

Man går jo altid på banen for at vinde, men en ting er hvad man aftaler og giver håndslag på, noget andet er hvad der virkelig sker. Det er man ikke helt herre over og det har man også kunnet se i vore to sidste kampe, ligesom TMS nok også manglede den sidste motivation, da de tabte 35-32 i Maribo, forrige weekend.

TM Tønders sæson er dog ikke færdig efter kampen i Ringsted. Sidst i April spiller vi showkamp mod Flensburg/Handewitts bundesligahold og så venter en vigtig pokalkamp mod KIF Kolding. Derfor kunne kampen i Ringsted måske fungere som opvarmning til disse kampe, så vi lige finder ud af hvor vi står. Der venter en spændende måned for TMT og det starter på lørdag klokken 16.00 i Ringstedhallerne. Kommer du ikke lige forbi Ringsted, kan kampen ses live på tophåndbold-app’en.