Sikker etmålssejr

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og det er bare lidt nemmere at være det jagtede hold, end at være det jagtende hold. Århus førte 0-1 og 1-2, men så var det også slut med de østjyske føringer. Med Mathias Nikolajsen og Viktor Bergholt i spidsen førte TM Tønder an. Århus træner Zinglersen var rasende og så gult og kort efter kunne Bergholt gøre det til 10-7. Mathias og Viktor havde her scoret fire gange hver.

I forsvaret havde vi helt styr på Chris Jørgensen og ved 11-9 viste en storspillende Andreas Meyer Ejlersen at han havde overtaget på samme Chris Jørgensen, da han prøvede at lobbe et straffekast over Meyer, som ikke var i nærheden af at lade den gå ind. Til gengæld havde vi lidt problemer med deres backs, men ikke mere end at der var styr på kampen. Ved pausen stod der 15-13.

Efter pausen kom Jonas Wilde på mål, men han ramte ikke helt sit allerbedste niveau. Han tog dog et straffekast på Chris Jørgensen, inden han igen gjorde plads til Meyer i målet. I angrebet spillede Kristoffer Vestergaard blændende, satte stærke angreb op, scorede på det ene straffekast vi fik. Han dikterede kampen og scorede selv fem gange i alt. Tilbagevendte Meyer var formidabel, Jonas Wilde kom lige ind og tog et straffekast og syv minutter før tid kunne Thomas Clausen smadre bolden i kassen til 27-22.

Så gik der pludselig gummiarm i TMT drengene. Der blev taget dumme beslutninger, afsluttet på halve chancer og med halvandet minut tilbage stod der 27-26. En tilsyneladende sikker sejr var ved at blive smidt. Med 53 sekunder tilbage scorede Tobias Balsby Pedersen et meget vigtigt mål til 28-26, men kun 12 sekunder senere scorede Århus igen. Århus gik selvfølgelig frem og Wolle tog timeout. Vi kom frem til en afslutning som blev brændt, men heldigvis fik vi fat i riposten og så kunne vore fantastiske publikum ånde lettet op og spillerne kunne fejre den tredie sejr i træk. Det blev lidt spændende til sidst og spillerne skal have ros for at bevare roen og sejren var fuldt fortjent.

Mathias Nikolajsen: 6

Viktor Bergholt: 5

Kristoffer Vestergaard: 5

Tobias Balsby-Pedersen: 4

Casper Rahr Madsen: 3

Thomas Clausen: 3

Andreas Knigge Hylleberg: 2