Sikker sejr i Odense

TM Tønder forvaret havde lidt problemer med at holde Odense, i starten af opgøret i den store Odense hal. I den anden ende var der dog ingen problemer med at score på Christian Trans. Således var stillingen 7-7 efter bare 13 minutter. Forsvaret fik dog strammet op og det gav tre mål i træk på hurtige omstillinger. Umiddelbart før målet til 10-7 føringen blev en af Odenses bedste bagspillere dog skadet.

I denne periode tryllebandt TM Tønder de få tilskuere der var og efter 20 minutter var stillingen således 15-8. Hver en Odense fejl blev straks straffet, bl.a ved målet til 15-8, hvor Haagen redede og straks sendte bolden op i hænderne på kampens helt store profil, Kristoffer Vestergaard. Også Malte Schnoor viste at man som forsvarsspiller ikke skal stå og slappe af, så stryger han igennem eller spiller bolden ind til stregen.

Odense kom lidt tilbage i kampen, da de fik reduceret til 12-16. Wolle tog timeout og der kom igen styr på det. Jesper Redlefsen og Mikkel Damgaard kørte kontra mod et tomt Odense mål, mellem frustrerede Odense spillere og ved pausen stod der 19-14 til TM Tønder.

Efter pausen fik TM Tønder igen bragt sig foran med syv mål, 14-21. Efter 38 minutter kom Jonas Wilde i mål og ved 22-29 var afstanden stadig på syv mål og Odense gik i syv mod seks. Det hjalp på måltavlen da Odense kom på 25-30, men det var primært fordi vi ikke fik scoret på vore chancer i den periode. Wolle tog igen timeout, med syv minutter tilbage. To angebsfejl dømt mod TMT gav Odense to mål og stillingen var 27-30. Kristoffer Vestergaard ville det dog anderledes og fik tilkæmpet sig et straffekast som han selv scorede på. Tiden løb langsomt ud og TM Tønder kunne fuldt fortjent fejre at de havde slået Odense med 33-28.