Sikker sejr i Odense

TM Tønder havde fundet plads til Jesper Redlefsen i startopstillingen, og sammen med den modsatte fløj, Kasper Lydiksen var han blandt lyspunkterne i Odense. Rasmus Mose var første målscorer efter små 4 minutter, og efter yderligere 4 minutter kunne Teis Horn bringe TMT foran 5-2 efter en perfekt start. De næste 5 minutter scorede Odense 3 gange i træk, inden Kasper Lydiksen med sit andet mål, igen sendte TMT i front. TMT kom foran 7-9, men igen svarede Odense igen og bragte sig foran 11-9. Rasmus Clausen kom på banen og viste flot angrebspil og med tre mål af ham kunne TMT gå til pause med 13-13.

Vore to fløje var skarpe i forsvar og kontrafase og scorede også på de afslutninger de havde fra fløjene. Benjamin Holm spillede en god kamp og Jonas Wilde blev bedre og bedre som kampen skred frem. Ved 15-15 fik TM Tønder to udvisninger, men Odense scorede kun på straffekastet de fik. Undertalsperioden sluttede 1-1 og ved 18-17 havde Odense sin sidste føring. To mål af Lyde og et af Buch sendte TMT i front med to og Odense tog timeout.

Odense gik i 7-6 og det udnyttede TMT med godt målmandsspil af Wilde og kvikt forsvarsspil af Jesper Redlefsen. Tre scoringer i tomt mål, samt en træffer af Benjamin Holm og stillingen var 19-25 i vores favør. Odense tog endnu en timeout. Anders Sell der spillede en flot kamp i forsvaret fik 2 minutter og Simon Egtved kom ind og tog straffekastet. Nichlas Buch scorede to gange i undertallet, inden Anders Sell kom tilbage på banen og scorede til 21-29. Odense fik til slut lov til at pynte lidt på resultatet, kampen endte 23-29.