Sikker sejr til 3.division
Sikker sejr til 3.division
Sikker sejr til 3.division
Sikker sejr til 3.division

Sikker sejr til 3.division

Kristian Klitgaard gjorde sit bedste, men TMT vandt alligevel en sikker sejr.

Skrevet d. 27. september 2020 af
Kim Møller
Sikker sejr til 3.division

Søndag eftermiddag havde TM Tønder besøg af Vejle HK. Begge hold var kommet skævt afsted i 1.runde, hvor begge mandskaber løb ind i et nederlag. Det var derfor to hævntørstige hold, der trådte ind i en velbesøgt Tønderhal 2. Gæsterne havde to tidligere TM Tønder profiler på holdkortet. Morten Brix, som var ungdomsspiller i klubben, var førsteserver på venstre backen, og ved siden af sig, på playmaker positionen, havde han den tidligere TM Tønder fløj Kristian Klitgaard. Klitgaard der i sin tid i Tønder var en spinkel og lynhurtig fløj, har gennem de seneste år lagt en imponerende muskelmasse på, og specielt hans brystkasse stod vanvittigt flot.

Der skulle dog mere til at imponere hjemmeholdets træner Brian Smiedemann: ”Han kan måske tage 140 i bænkpres, men jeg træner også hver dag. Med en god kop kaffe ved min side mediterer jeg og finder alle svagheder ved modstanderne. Jeg ved lige, hvor jeg skal ramme Vejle”.

Den noget selvsikre udtalelse viste sig at være begrundet. Tønder lagde klart bedst fra land og fra det første minut satte de sig på opgøret. Vejle havde det yderst svært mod et stærkt 5-1 forsvar, hvor Møgeltønders svar på Kipketer, Kasper Fey, gjorde det glimrende som den fremskudte i 1’eren. Bag ham havde han magiske Rasmus Mose, som slog hårdt ned på alt, der kom i vejen for ham.

I angrebet kørte det også rimligt gnidningsfrit, og på skift blev boldene bombet i kassen af både den svenske skovhugger Gabiel Gegerfelt, og den smilende elegantier Rune Schmidt. Da de skulle have pause huggede Malte Schnoor videre, og Vejle virkede rådvilde. De prøvede at gøre forsvaret mere kompakt, men lige lidt hjalp det for ude på højre fløj, lavede Michael Ibsen den ene lækkerbisken efter den anden. Derfor kunne hjemmeholdet også fortjent gå til pause med en 16-11 føring – en føring som sagtens kunne have været større.

I anden halvleg prøvede Vejle sig med 7 mod 6 spillet, hvilket de i starten havde held med. Oftest resulterede angrebene med straffe, og her var Klitgaard usvigelig sikker. Kun en enkelt gang lykkedes det The one and only Silas Kellner at nappe bolden. De resterende straffekast blev sat sikkert ind. Vejle var en overgang oppe på minus 2. Her kunne alle 88 tilskuere høre Brian Smidemann råbe: ”6. gear nu”. Hjemmeholdet skruede igen op for gaspedalen og kampen blev aldrig for alvor spændende. Slutteligt blev det en sikker hjemmesejr på 26-20 efter en god præstation.

Efter kampen var trænerteamet Lars ”Hulk” Hemmsen og Brian Smidemann også tilfredse: ”Med stoisk ro i blikket lod Hulken Brian snakke. Jeg er tilfreds med drengene i dag. Alt hvad jeg siger, gør de. Det er lidt som at være derhjemme. Jeg beder dem lige om at slappe af de første 10 minutter af anden halvleg. Det er mest for tilskuernes skyld, men mere spændende skal det heller ikke blive. Jeg er jo ikke 45 mere. Mit blodtryk skal jeg holde under kontrol”.

Kampen i tal:

TM Tønder – Vejle HK 26-20(16-11)

Emil Mathiasen 9 redninger

Silas Kellner 6 redninger

Gabriel Gegerfelt: 6

Rune Schmidt: 6

Malte Schnoor: 5

Michael Ibsen: 4

Rasmus Mose: 2

Jakob Brandt: 1

Kasper Fey: 1

Lars Reinholt: 1

Søren Dethlefsen

Rasmus Nielsen

Sikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.divisionSikker sejr til 3.division

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden