TM Tønder henter sikker sejr

TM Tønder kløede på og især Mathias Nikolajsen gjorde hvad der passede ham og scorede efter behag.
Sikker sejr

Nick Bøg havde været lidt uheldig i ugens løb og var ikke blevet klar til kampen mod Køge. sammen med Mickey Olah kunne han dog se et top klar TMT løbe ind til trommelyde og tændte mobiltelefoner der lyste op i mørket. Det er et fedt tiltag og giver lige holdet det sidste inden kampen fløjtes i gang.

Efter tre minutter havde Mathias Nikolajsen og Tobias Balsby, to af første halvlegs bedste, sendt TMT i front med 2-0 og den føring blev aldrig smidt igen. Malthe Schnoor gjorde det til 2-1 og efter fem minutter var stillingen 3-2. Så tog TM Tønder fat og da Balsby sendte bolden i mål til 5-2 med venstre hånd, sagde fornemmelsen at alt vel næsten kunne lade sig gøre, denne dag.

TM Tønder kløede på og især Mathias Nikolajsen gjorde hvad der passede ham og scorede efter behag. Også Sune Skovsen var velspillende og efter bare 13 minutter stod der 13-4 på tavlen. Der blev lukket effektivt ned for Køges skytter, der dog indimellem lykkedes med gode afslutninger. Anton filtenborg gjorde det til 15-5 og kort efter blev der dømt straffekast til TMT.

Kasper Skov Andersen fik sendt bolden tæt forbi keeperens hovede, men denne flyttede sig lige en smule til siden og bolden snittede ham. Dommerne anullerede scoringen og gav Skov det røde kort, en meget hård dom, da keeperen var i bevægelse. Dog skal vi også lære ikke at skyde for tæt på hovedet i den slags situationer, da det jo giver dommerne muligheden.

Køge fik lidt luft og scorede to mål i overtallet, men så tog Mathias Nikolajsen igen fat, med tre scoringer i træk. Malte Pedersen ville også være med og scorede de to sidste TMT mål til pausestillingen 20-10. Otte scoringer af Mathias Nikolajsen vidner om en kæmpe præstation af ham. I den modsatte ende havde Køge 17 skud inden for rammen, hvor Siim tog de syv og kunne gå til pause med en redningsprocent på 41.

Anden halvleg blev forståeligt mere målbytteri. Selv om man i pausen havde aftalt at starte som om der stod 0-0, så kunne spillerne jo godt se hvad der stod på tavlen. Efter små ti minutter blev der skiftet en del ud og mange af de spillere der normalt ikke får så meget tid på banen fik lov. Dette er på lang sigt en rigtig god ide, det giver dyrbare minutter og disse spillere bliver der brug for når vi kommer længere hen på sæsonen.

Længe lå føringerne på 10-11 mål og Thomas Clausen stemplede ind med en flot scoring fra fløjen til stillingen 26-16. Meyer tog efterfølgende et straffekast og Sune Skovsen sørgede for en ny 11 målsføring, med 11 minutter tilbage. Herfra gik der dog grus i maskineriet. Vi brændte helt vildt og skød derved deres keeper god. De sidste 11 minutter blev således tabt med 1-6 og kampen sluttede med en friløber til Anton Filtenborg, som flot blev reddet af keeperen. 28-22 blev slutresultatet, men dyrbare spilleminutter til dem der ikke har spillet så meget er bare langt vigtigere, end at sende Køge hjem med et nederlag på 13-14 mål.

Galleri

Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr
Sikker sejr