Sjúdur: Glad for spillestilen

Sjúdur: Glad for spillestilen

Sjúdur Olsen foldede sig rigtig ud i søndagens kamp mod Mors/Thy talenterne. Han scorede kampens første mål og siden holdt han sig ikke tilbage. Han scorede nærmest efter behov, fra fløjen og ikke mindst i kontrafasen, hvor han lynhurtigt var nede i den anden ende og fik sendt boldene i mål. Han spillede de første 30 minutter og det var 30 minutter, som han kunne være rigtig godt tilfreds med.

– Jeg er rigtig glad, sagde han efter kampen: – Det var rigtig fedt med så mange mennesker i hallen, og så var det fedt, ligesom at slå igennem. Spillestilen her i Tønder passer mig rigtig godt, jeg kan godt lide at løbe contra, det hurtige spil passer godt til mig, så ja, jeg er rigtig godt tilfreds med spillestilen her.

Sjúdur Olsen er kommet langt hjemmefra, han kommer fra Vestmanna på Færøerne, men han er rigtig glad for at være i Tønder: – Jeg er faldet rigtig godt til, her i Tønder. Folk i Tønder er rigtig flinke og har taget fantastisk godt imod mig. Desuden har jeg nogle rigtig gode holdkammerater her, så jeg er faldet rigtig godt til ja.

Mon ikke Sjúdur bliver lige så populær i Tønder, som han er i Vestmanna, hvis han fortsætter det flotte spil, vi så søndag eftermiddag.