Skadesramt TM Tønder taber i Odense
Skadesramt TM Tønder taber i Odense
Skadesramt TM Tønder taber i Odense
Skadesramt TM Tønder taber i Odense

Skadesramt TM Tønder taber i Odense

TM Tønder var hårdt ramt af skader i forsvaret.

Skrevet d. 1. april 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Lund
Skadesramt TM Tønder taber i Odense

Christian Trans, Jeppe Jonasson, Lasse Boeriths, Rolf Ravn, Mathias Hejsel og Thomas Clausen. Alle spillere som TM Tønder godt kunne have brugt i Odense, men som sad udenfor og plejeje skader. Nogle af dem kunne have spillet, men 2.pladsen er i hus og de skulle spares til oprykningskampene mod formstærke Team Sydhavsøerne.

Når holdet mangler førstekeeperen og tre mand fra firebackkæden, så kommer der misforståelser bagude og det udnyttede et velspillende HC Odense rigtigt flot. Bagspilleren Andreas Madsen med en fortid i REHH bankede 10 bolde i kassen, mens Lasse Laursen gjorde det samme med 7 rene mål.

TM Tønder kom ellers fornuftigt fra start i en kamp hvor begge hold var stærkest i angrebet. 3-5 til TMT efter 5 minutter inden HCO scorede 4 gange i træk efter tekniske fejl fra TMT. Efter 18 minutter førte vi 10-13 og det kunne have været større, men tre tekniske fejl i contrafasen gav i stedet mål i den anden ende. Odense havde mest tur i den de sidste 10 minutter og kunne gå til pause foran 19-16.

Det første kvarter af 2.halvleg var Odense klart det bedste hold og kunne bringe sig foran 32-24. Niklas Simonsen der havde siddet på bænken i det kvarter kom tilbage i målet og med flere store redninger var han med til at skabe spænding i kampen. Jesper Redlefsen kom på banen og skabte en masse energi og fart og TMT kom på 32-30 med mere end seks minutter tilbage.

En afslutning på stolpen tog gassen lidt af TMT ballonen, måske samtidig med at holdet absolut intet havde at kæmpe for, mens Odense havde alt at kæmpe for. Derfor kunne Odense til slut gøre 34-32 til 36-32 og det var bestemt ikke ufortjent. De ville det mere end os søndag eftermiddag.

For TM Tønder var Mathias Møller (8 mål) og Benjamin Holm (5 mål) mest iøjnefaldende.

Skadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i OdenseSkadesramt TM Tønder taber i Odense

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden