Skal du til pokalkamp i Kloster

Skal du til pokalkamp i Kloster

TM Tønder har endnu en enkelt vigtig opgave tilbage og det sker i Klosterhallerne i Løgumkloster, onsdag den 18.maj, når vi tager imod sidste sæsons sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg (BSH). Det bliver noget af en opgave mod et fysisk, enormt stærkt hold, så vore unge drenge får nok at se til.

Bjerringbro-Silkeborg mistede vigtige profiler efter sølvmedaljerne var i hus, især cheftræner Peter Bredsdorf-Larsen og playmaker Sebastian Skube, var jo nærmest synonym med klubben. Alligevel er de med i kampen om en semifinaleplads, selvom det nok kræver en sejr i Skanderborg fire dag før braget i Løgumkloster. Men stor respekt for at de kan nå top 4 med de udskiftninger de har haft.

Meget mere om midtjyderne i dagene op til kampen, men nu skal du have sikret dig en billet til , onsdag den 18.maj klokken 19.00 i Klosterhallerne og det kan du gøre på følgende måde.

  • Sæsonkortholdere viser sæsonkort ved indgangen og kan frit vælge en plads i hallen.
  • Øvrige køber billet hos nembillet og kan frit vælge en plads i hallen.
  • Sponsorerne har fået besked.

Du kan allerede læse om kampen i vores matchmagasin på vores hjemmeside. Her kan du også læse lidt om Livio Klausen og Mathias Nikolajsen der skifter fra BSH Ungdom til TM Tønder Håndbold efter sæsonen. Du kan se BSH truppen og naturligvis en masse om vore egne spillere og deres sponsorer.

God fornøjelse og så ses vi den 18.maj. Husk at møde op i god tid, så du kan få en god plads.