Skanderborg venter i Gauerslund
Skanderborg venter i Gauerslund
Skanderborg venter i Gauerslund
Skanderborg venter i Gauerslund

Skanderborg venter i Gauerslund

Skrevet d. 7. august 2017 af
Flemming Sørensen
Skanderborg venter i Gauerslund

TM Tønders ligaherrer skal i aften ud i en hård styrkeprøve forud for den kommende sæson. Holdet spiller i aften klokken 19:00 i Gauerslund Hallen mod ligakollegaerne fra Skanderborg Håndbold.

TMT-truppen har i weekenden været samlet på træningslejr, hvor der ud over håndbold også har været tid til at lære hinanden bedre at kende. Det har været vigtig for den nye træner Torben Sørensen, at få snakket med spillerne og få drøftet og fastlagt værdierne for holdet. Der har også været tid til træning i hallen og en træningskamp mod et tysk mandskab – en kamp der i øvrigt blev vundet.

Det hårde opstartsprogram fortsætter allerede i aften, hvor ligaholdet skal til Gauerslund og spille træningskamp mod Skanderborg Håndbold. En kamp hvor træner Torben Sørensen vil få et indtryk af, hvor holdet står med en lille måned til turneringsstarten:
”Det er et rigtig fint tidspunkt vi skal møde Skanderborg. Selvom vi i opstarten endnu ikke har haft så meget fokus på at spille i hallen, så vil det på mange områder alligevel give et godt billede af hvor vi står. Vi kommer op mod et ligahold, som vi allerede skal møde i 2. turneringskamp. Bedømt ud fra deres første træningskamp mod Sønderjyske, så kommer de med meget tempo i deres spil, og et hold der i forhold til sidste år, har fået spændende tilgange. Dels er Nick Rasmussen kommet til på trænerbænken – en erfaren træner, som kender gamet og som har stor erfaring med at spille et hold sammen. Ligeledes er Morten Balling kommet til Skanderborg, og han er en intelligent og erfaren spiller, der både kan spille på fløjen og i bagkæden. De har generelt et godt hold, hvor også Kristoffer Lauersen i målet samt bagspillerne Martin Mauer og naturligvis Kasper Irming er profiler. Det bliver spændende at få denne kamp, og jeg glæder mig til kampen i Gauerslund”, slutter TM Tønder nye træner, Torben Sørensen.

Som nævnt spilles kampen i Gauerslund hallen manden den 7. august klokken 19:00

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden