Skarpe U19 Drenge
Skarpe U19 Drenge
Skarpe U19 Drenge
Skarpe U19 Drenge

Skarpe U19 Drenge

U19 Drengene var hårde ved lokalrivalerne.

Skrevet d. 19. august 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Kim Møller
Skarpe U19 Drenge

TM Tønders U19 drenge skal den kommende sæson spille i håndboldligaen. De er netop blevet seedet som nummer 8, og rangerer altså som Jyllands ottende stærkeste U19 hold. Det er rigtigt flot og i denne weekend har de været i gang med sæsonforberedelserne.

Lørdag spillede de mod et herrehold fra 3.Bundesliga. Det var desværre en temmelig ulige kamp som drengene fra TMT vandt kæmpestort, så der var set frem mod søndag, hvor de evige lokalrivaler fra Saxburg/Bylderup kiggede forbi, et hold man har spillet mange tætte kampe imod.

TM Tønders drenge har en fremragende bredde og kan bare skifte ud efter forgodtbefindende uden at det koster på tempo og kvalitet. Der blev derfor kørt på fra første fløjt. Snart stod der 7-3 og efter 20 minutter 15-9 til TMT drengene. 20-12 ved pausen var et godt billede af hvor meget holdet har flyttet sig i forhold til lokalrivalerne.

Efter pausen kom TM Tønder foran med 10 mål, men tog så en længere scorings-pause. Saxburg kom på minus 6 med 10 minutter tilbage. Holdet skal her roses for at gæsterne blev holdt nede på 4 mål i den periode. De sidste 10 minutter så man hvad den gode bredde betød, og TM Tønder viste her stor klasse og vandt kampen 34-21.

Der er god grund til at følge dette hold i sæsonen der kommer. De spiller virkelig en god gang håndbold med fart og tempo, og med en bred vifte af bagspillere der kan afgøre kampe. Cheftræner Lars Hemmsen er nok en tilfreds mand i dag.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden