Skive havde medgang til sidst
Skive havde medgang til sidst
Skive havde medgang til sidst
Skive havde medgang til sidst

Skive havde medgang til sidst

TM Tønder gav topholdet kamp til stregen.

Skrevet d. 4. november 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Skive havde medgang til sidst

3-3 viste måltavlen efter små 5 minutter, men nogle sløsede afslutninger gav Skive muligheden for at løbe kontra og så stod der 3-7 efter 9 minutter. Nogle af første halvlegs bedste spillere, Casper Madsen, Ulrik Eggert og Jacob Lyck fik vendt billedet så vi kom på 6-8. Tættere på kom vi ikke rigtigt, da Skive scorede mange mål. Via 8-12 blev det til halvlegsresultatet 14-16 i en målrig og hårdt spillet 1.halvleg hvor dommerne to gange måtte diskutere om en Skive tackling var til rødt kort. Det gav helt korrekt en to minutters i den første og rødt kort i den sidste.

Efter pausen fulgtes holdene ad til 19-21, inden TM Tønder fik blod på tanden og gik fra 19-21 til 23-21 på under 4 minutter. Christian Trans der var kommet ind fra 2.halvlegs start tog her godt fra, ligesom forsvaret fik lokket Skive til at lave en række angrebsfejl. Jesper Sørensen kom tilbage i Skivemålet og han reddede midtjyderne med en række redninger. Man kunne nu se at Skive er et hold i medgang og de vandt de sidste 12 minutter med 10-3 og dermed kampen med 31-26.

Resultatet er ret misvisende for det var en hel lige kamp som lige så godt kunne have tippet TM Tønders vej. Ved stillingen 23-21 havde vi bolden og en scoring her kunne have givet et helt andet resultat. Skive er bare et hold der har vinden i ryggen for tiden, et hold der sagtens kan ende med at tage den direkte oprykning foran TMS. Kan vi omvendt finde det samme spil frem på lørdag i Maribo, så ligger der to tiltrængte point og venter der.

Skive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidstSkive havde medgang til sidst

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden