Skive kommer på besøg
Skive kommer på besøg
Skive kommer på besøg
Skive kommer på besøg

Skive kommer på besøg

Skrevet d. 12. april 2017 af
Flemming Sørensen
Skive kommer på besøg

Efter en flot sæson i 888-ligaen, hvor TM Tønder har spillet fint håndbold og hentet 13 point, blev den første målsætning indfriet – nemlig at undgå den direkte nedrykningsplads. Holdet sluttede som nummer 13, og skal derfor møde nummer 2 fra 1.division. Det blev Skive FH, der efter fornemt spil i det meste af sæsonen har hentet 36 point – 11 point efter rækkens direkte oprykker, Nordsjælland Håndbold.

Der venter da også TM Tønder nogle tætte kvalifikationskampe, og derfor har holdet brug for maksimal støtte på hjemmebanen 2.påskedag. Tidligere har TM Tønder og Skive spillet nogle meget tætte og ind i mellem dramatiske opgør, og mon ikke der er et sådan opgør i vente mandag den 17. april?

Skive FH er et hold, hvor der er store individuelle profiler. Først og fremmest er det den kommende BSV-spiller, Mads Øris Nielsen, som i denne sæson har spillet storartet for Skive. Han har da også scoret 110 mål i 24 kampe. Han er kun overgået af den måske største profil i 1.division, Andreas Toudahl. Han topper listen for Skive FH med 120 scoringer i 26 kampe – de to herrer skal TM Tønder have styr på. Der er også rigtig gode spillere i Nicolaj Nørager, Tobias Rasmussen, Mathias Bitch og Daniel Guldsmed. I målet er det en stærk Jesper Sørensen, så TM Tønder må for alt i verden ikke undervurdere holdet fra det nordvestlige Jylland!!

På hjemmebanen SKAL TM Tønder have en sejr i den første kamp! Derfor – kom i hallen og støt op om holdet. Der kommer mange tilhængere fra Skive FH, og de skal hverken have sejren på eller uden for banen.

Vi ses i Tønder Hal 2, mandag den 17.april klokken 19:00

#sammen er vi stærke!

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden