Skov: vi havde ild i øjnene

Skov: vi havde ild i øjnene

Inden denne sæson var TM Tønder i 2.division og Give HK for at finde en ny venstre fløj, Kasper Skov Andersen. Og der er vel ingen der går til håndbold i Tønderhal 2, der længere er i tvivl om hvem ‘Skov’ er. Fløjen der scorede de tre sidste mål mod Odense, var igen skarpheden selv mod Rækker Mølle, både offensivt og defensivt og det var da også en glad Kasper Skov, der efter fredagens kamp sagde:

“Vi havde noget til gode at vise fansene, her i hallen. Jeg synes at vi denne gang kom ind og var meget mere klar på opgaven i forhold til sidste gang. Vi havde mere ild i øjnene, gik hårdt til dem og konceptet blev holdt”.

Men også på det personlige plan, føler Skov at han hele tiden udvikler sig:

“Ugen op til kamp, til træning, har jeg været meget fokuseret og personligt går jeg meget op i de små ting, som gør at jeg kan blive bedre hver gang. Og da jeg så kommer ind i hallen, til opvarmning, og kan mærke hele stemningen herinde, ja det giver bare noget, ikke bare til mig, men til hele holdet. Det er med til at vi kan hive hinanden op, en kæmpe hjælp til hele holdet. Og nu kommer jeg selv fra en lille hal med masser af tilskuere (Ikærhallen i Give red.), men det her er bare fantastisk. Det er virkelig bare det fedeste at løbe ind og bare blive budt velkommen på den her måde. Man føler sig virkelig hjemme og det sætter ikke bare mig, men hele holdet op”.

Kasper Skov Andersen, der nu har scoret 31 mål i 6 kampe, skal sammen med resten af holdet til København på lørdag, hvor FIF er ubesejret på hjemmebane i hele 2023. Lad os se om ikke vi kan ødelægge den stime.