Skuffende nederlag
Skuffende nederlag
Skuffende nederlag
Skuffende nederlag

Skuffende nederlag

Skidt debut for det stjernebesatte serie 1 mandskab

Skrevet d. 6. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Ukendt
Skuffende nederlag

“Jensen raus – Jensen raus”

Sådan lød det højlydt fra de 76 tilskuere efter serie 1 kampen mellem TMT og Haderslev. Forklaringen herpå var først og fremmest, at TMT havde tabt 24-26. Normalt vil et nederlag ikke få tilskuerne så meget op på mærkerne, men grunden skal nok findes inden selve kampen. Team manager Frederik ”Fidde” Christiansen havde her i et 24 minutter langt oplæg fortalt om, hvordan han havde købt godt ind, og at der derfor kun var et mål, og dette var oprykning.

Mens de tilhørende drak boblevand og spiste kaviar, fortalte ”Fidde”, hvordan han havde brugt et 5-cifret beløb på at købe Ponyhofs rygrad i form af Lars Hemmsen og Brian Nielsen fri af deres kontrakter. Ydermere havde han lejet den tidligere udenlandsprofessionelle målmand Henrik ”Hekke” Petersen. ”Fidde” var derfor ikke i tvivl: ”Vi vader igennem serie 1 og jyllandsserie. Watch and learn. Bjarne ”Mastermind” Jensen dirigerer tropperne til succes. Skål”.

Det var derfor 76 forventningsfulde tilskuere, der satte sig til rette i MUIF arena. Indledningsvist blev de forkælet med god håndbold. Allerede i kampens første angreb trak TMT’s bedste spiller Sune Hofsted en kringle op i langt hjørne uden chance for Haderslev keeperen. Andet angreb eksekverede Mads Jacobsen efter en dobbelt vip kombination. De halvberusede tilhængere jublede på livet løs, og hyldede ”Mastermind” med den ene slagsang efter den anden.
Desværre ville Haderslev også spille med. Deres helt store spiller, den tidligere TMT’er, Thomas Brix, gjorde hvad der passede ham. Ene og alene holdt han Haderslev inde i kampen. Til trods for at ”Mastermind” valgte at mandsopdække ham med 2 spillere, så dansede han sig igennem forsvaret med sin smidige krop.  Haderslev valgte ligeledes at mandsopdække Lars Hemmsen, og riflen fra Rosinfelt fik ikke løsnet et eneste skud.

Til halvleg var alt helt lige, men i anden halvleg mistede ”Mastermind” helt overblikket, og Haderslev kunne sejre 26-24.

Dette fik tilskuerne til at smide deres sidste kaviar mod ”Mastermind” – dette så ikke ud til at genere ham synderligt. Han spiste det med glæde, mens han skyllede det ned med en kold Ceres royal. ”Fidde” var efter kampen hurtigt væk, og spørgsmålet om ”Masterminds” fremtid må derfor svæve hen i det uvisse. 

Topscorere i kampen:
Sune Hofsted 9
Thomas Brix 19

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden