Skuffende resultat

TM Tønder virkede klar fra start, hvilket tydeligt kunne ses i Thomas Clausens jubelscene da han scorede til 2-1. Kristoffer Vestergaard gjorde det til 3-1, men Otterups kristian Larsen ville det anderledes og med 4 af OHK’s første 5 mål sendte han gæsterne i front med 4-5. Det var dog TM Tønders første halvleg. Otterup virkede mærket af situationen, hvor et nederlag ville sende dem ned i 2.division og de mange fejl udnyttede TMT til at bringe sig foran med 11-7 og ved pausen 13-11.

Det lignede en kamp der bare skulle køres hjem, men 14-11 blev til 14-15 og Otterup var igen i live. Det bølgede frem og tilbage med skiftende føringer, inden Otterup kunne bringe sig foran 21-23. Et mål af Balsby og et straffekast et minut før tid ved 22-23 var ved at vælte Otterups drømme om overlevelse, men Anton Filtenborg brændte det afgørende straffekast og så kunne gæsterne vinde 23-24 i en kamp, hvor man det sidste kvarter godt kunne se at de havde lidt mere på spil end os.