I skyggen af skæbne kamp
I skyggen af skæbne kamp
I skyggen af skæbne kamp
I skyggen af skæbne kamp

I skyggen af skæbne kamp

Skal TRONEN indtages ?

Skrevet d. 7. marts 2018 af
tmt
I skyggen af skæbne kamp

I skyggen af Ligaholdets skæbne-kamp i Skansen Torsdag aften, vil der i Tønder Hal 2 spilles en vigtig kamp, dog med andet udgangspunkt. Her tager vores ”unge løver” imod Svendborg kl. 20.00.

Når jeg betegner kampen som vigtig, er det fordi en sejr er ensbetydende med: 1 pladsen i 3 division, afstand på 5 point ned til 3 pladsen, som netop indtages af liga-reserverne fra SønderJyske, som vi i øvrigt møder på lørdag i Sønderborg. En sejr betyder også at, afstanden ned til 4/5 pladsen bliver på 7 point, inden vi tager hul på de afgørende sidste 4 spillerunder – Så jo der er meget på spil for de unge løver samt undertegnede.

Svendborg gav os lidt problemer i den omvendte kamp, så jeg forventer heller ikke at det bare bliver en ”work-over”, dertil er Svendborg for godt et hold, og de kan være forstærket i form af spillere fra deres 2 division.

Set over de seneste resultater, er vi favoritter til opgøret, og nu skal vi bevise, at vi kan håndtere favoritværdigheden. Ugens 2 træningspas har forløbet super godt, drengene er fuld fokuserede på dagens modstander, og arbejdshandsker er taget på.

Alle mand er klar , humøret er højt, sammenholdet er stort, vi er klar til at jagte muligheden for at overtage tronen, og give os selv så godt et udgangspunkt som overhovedet muligt,  inden vi tager hul på de sidste 4 spillerunder.

Vi håber jo naturligvis på, at alle de trofaste støtter som ikke har billet til skansen, vælger at slå et smut forbi Tønder Hal 2 og støtte vores ”unge løver”

 

Mvh – træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden