Slut med træningskampe
Slut med træningskampe
Slut med træningskampe
Slut med træningskampe

Slut med træningskampe

TM Tønder Håndbold har i optakten til den kommende sæson spillet 9 træningskampe

Skrevet d. 21. august 2017 af
Flemming Sørensen
Slut med træningskampe

TM Tønder Håndbold har i optakten til den kommende sæson spillet 9 træningskampe – senest med deltagelse i Spar Bank Nord Cup, som blev afviklet fra torsdag til søndag. De tre kampe har været med svingende præstationer, hvilket træner Torben Sørensen er helt bevist omkring:
”Det har været vigtig for Mark og jeg at få mange kampe i opstarten, så vi har fået et kendskab til spillerne og set dem i aktion. Vi har fra start været helt beviste om, at de mange kampe skulle fordels på mange spillere. Såldan har det også været i weekenden. Vi tog til Skjern uden Mads Thomsen og Morten Jørgensen, ligesom Martin Kjærgaard kun har fået begrænset med spilletid. Mod Lemvig var vi ligeledes uden Ulrik og Oliver Eggert samt Kristian Stoklund, så der var rig mulighed for at se andre spillere i aktion.
Kampene har givet masser af spilletid til de unge spillere i truppen. Specielt Thomas Clausen har fået mange minutter og har gjort et rigtig fint indtryk. Han har spillet både fløj og back. Ligeledes spillede Thomas Oesen hele kampen mod Lemvig, hvor vi også fik set Jesper Redlefsen i aktion. Det er rart at se de mange unge spillere ”klø på”, men det er klart spillet ikke er så sammenhængende, som når spillere der kender hinanden er på banen”.
Mod Lemvig var der ligeledes debut til en af de helt unge TM Tønder spillere. U18 spilleren Rasmus Matthiesen, blev kørt fra ungdomsspillernes træningslejr i Ry op til ligaholdet i Skjern.
”Rasmus leverede en rigtig fin præstation. Det er vigtigt ,at vi tager de unge op og lader dem snuse til ligaholdet. Rasmus er en af de mange unge, der er kommet ”hjem” fra efterskole op til denne sæson, og der er en god talentmasse, som vi i de kommende år kommer til at arbejde med i TM Tønder”

Der er nu en uge uden kampe, og første styrkeprøve bliver kampen i Santander Cuppen 1/8 finale mod BSV. Få dage efter starter turneringen, hvor vi får besøg af Mors-Thy håndbold. Dermed kommer der en periode, hvor arbejdet i træningslokalet bliver lidt anderledes:
”Vi kommer til at arbejde mere med det taktiske i den kommende periode. Det er naturligvis en vigtig periode, så vi er klar til de mange udfordringer som venter. Træningskampene har givet det billede, at niveauet i kampene følger den tilgang som er til spillet. Vi i har nogle kampe præsteret på virkelig flot niveau, så når vi er der, så er vi gode. Omvendt har der også været nogle perioder, hvor vi er ”helt væk” – og dét skal der i den grad arbejdes med ikke sker!!”

Ugen for TM Tønder spillerne byder- udover træning – også på sociale arrangementer i forbindelse med Tønder Festival samt en fotosession.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden