Søndag er TMT dag
Søndag er TMT dag
Søndag er TMT dag
Søndag er TMT dag

Søndag er TMT dag

TMT afholder klubdag og der bliver spillet håndbold hele dagen.

Skrevet d. 7. december 2019 af
Kim Møller
Søndag er TMT dag

Søndag er der stor håndbold dag i Tønderhallerne med et flot program i både hal 1 og hal 2. Hele 10 kampe er på programmet, ligesom der vil være kaffe og kagebord til alle. Der vil være salg af gamle spillerdragter, skudkonkurrence og bordfodbold. Ali i alt en rigtig god dag, krydret med at Tønder E-sport holder åbent hus. Til 1.divisionskampen vil der være tribuneafsnit til alle ungdomsspillere og her håber vi at alle møder op i den røde TMT trøje og hjælper herrerne til en tiltrængt sejr.

I hal 1 starter U15 drengene op klokken 10.00. Drengene ligger nummer 1 og møder Vidar-Ulkebøl der ligger nummer 4. En god chance for en god start på dagen. Derefter følger et lokalopgør i U15 pigerækken. Også her ligger TMT nummer 1, mens gæsterne fra Løgum ligger nummer 4. Den kamp starter klokken 10.45.

Herefter indtager U13 hallen. Drengene der spiller i A-rækken møder Ribe. Det er nummer 3 mod nummer 4. Pigerne møder Vejle. Også her spiller nummer 3 mod nummer 4, inden Drenge C spiller mod mod Vidar-Ulkebøl ( 2 mod 4). Til sidst slutter serie 2 damer af med deres sidste serie 2 kamp i denne omgang. damerne har sikret sig oprykning inden de møder Kongeå HK klokken 13.45.

U17 pigerne starter programmet i hal 2 klokken 11.15 i et opgør mellem 3 og 4. Gæsterne er fra Egen. 12.15 overtager drengene fra samme årgang når Ribe HK kommer på besøg. TMT ligger nummer to i rækken, Ribe er treer. 13.30 overtager vore U19 ligadrenge scenen og de har virkelig brug for opbakning og point. TMT har kun hentet 2 point og det samme har gæsterne fra Kolding, så det er et drønvigtigt bundopgør.

Klokken 16.00 overtager herrerne fra TM Tønder i det vigtige opgør mod Odder. her er der brug for alle mand på lægterne så vi kan få vendt stimen. Her skal alle bare give den gas og vi håber på sæsonrekord på tilskuerpladserne.

Søndag er TMT dagSøndag er TMT dagSøndag er TMT dagSøndag er TMT dagSøndag er TMT dagSøndag er TMT dagSøndag er TMT dagSøndag er TMT dagSøndag er TMT dag

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden