Søndag gæster Odder Håndbold Tønder Hal 2
Søndag gæster Odder Håndbold Tønder Hal 2
Søndag gæster Odder Håndbold Tønder Hal 2
Søndag gæster Odder Håndbold Tønder Hal 2

Søndag gæster Odder Håndbold Tønder Hal 2

Efter sidste weekends velfortjente sejr i Fredericia, skal TM Tønder søndag atter igen spille på hjemmebane.

Skrevet d. 18. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
Søndag gæster Odder Håndbold Tønder Hal 2

Efter de første seks runder i 1. division har TM Tønder efter lutter sejre bragt sig alene i spidsen af rækken. En placering, der ifølge træner Torben Sørensen, ikke gør tingene lettere på banen:
”Nu er vi rækkens tophold, og vi er det hold alle vil slå. Det vil for mange hold være en ”gratis kamp”, hvor vores modstandere har alt at vinde. Det kræver et stort ansvar fra vores side, og vi skal yde optimalt i alle kampene. Vi har i de seks første kampe bevist, at vi har et godt både bund- og topniveau. Spillerne har arbejdet godt, og har heldigvis en meget ydmyg tilgang til opgaverne. Det er vigtigt, at vi kommer ud af den ”bobbel” der har været efter sejren i søndags. Og da spillerne mødte ind til træning tirsdag var der fuldt fokus på søndagens modstander fra Odder, som bliver en ny vanskelig modstander. Vi har naturligvis fået et boost og styrket selvtilliden efter de seks første kampe, og også en tro på, at det er de rigtige ting vi arbejder med.”

Odder Håndbold er et godt hold, der indtil nu har spillet fem kampe – deres kamp mod Otterup blev udsat. I disse kampe har de præsteret godt, ligger lige nu nummer 6 i rækken, efter at have slået Randers, Stoholm, Køge og HEI og kun tabt med to mål til Fredericia. Odder har altid mange talentfulde spillere, hvilket også er gældende i denne sæson:
”Odder spiller rigtig fint håndbold, og har i de første kampe i perioder spillet på højt niveau. Der er mange unge og talentfulde spillere på holdet, fx venstre back Niklas Hald, playmaker Mathias Damgaard og målmand Salah Boutaf, ligesom de i specielt Mike Paulsen (tidligere Sønderjyske), har en rutineret og snu spiller. De er et sammentømret mandskab, som kender hinanden rigtig godt, så vi får helt sikkert en vanskelig kamp på søndag. Odder Håndbold er garant for at udvikle dygtige spillere, som senere bliver stamspillere på hold i ligaen.”

Vores pillere fortjener stor opbakning på søndag – specielt efter deres kamp i sidste spillerunde, hvor Fredericia blev besejret i en tætpakket T.Hansen Arena. Så kom i hallen og støt vores hold på søndag – spillerne mærker opbakningen:
”Vi er rigtig glade for den store opbakning der blev vist i sidste runde på udebane. Det betyder meget for spillerne, at der bliver bakket op. Jeg synes også, at de fortjener ros og opbakning efter de præstationer som er lavet indtil videre i turneringen”, slutter cheftræner, Torben Sørensen.

Kampen på søndag mod Odder Håndbold fløjtes i gang klokken 15:00 og dømmes af Kalle Tygesen og Jakob Jæger Pagh.

Vores 2. hold i 3. division spiller allerede på lørdag, hvor de på udebane møder Stjernen IF i Odense.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
22 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden