Søndag klokken 15:00 møder vi Randers HH
Søndag klokken 15:00 møder vi Randers HH
Søndag klokken 15:00 møder vi Randers HH
Søndag klokken 15:00 møder vi Randers HH

Søndag klokken 15:00 møder vi Randers HH

Kampen bliver også et gensyn med den tidligere TMT-ungdomsspiller, Mikkel Riis

Skrevet d. 2. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Søndag klokken 15:00 møder vi Randers HH

Søndag eftermiddag klokken 15:00 fløjtes der igen op til tophåndbold i Tønder Hal 2, når kronjyderne fra Randers HH løber på banen mod vores hold. Det bliver samtidig endnu en kamp mod et hold der kæmper voldsomt for point i den nederste del af tabellen – men det er en modstander som bestemt ikke må undervurderes.

Efter en turbulent optakt og start på sæsonen, så har Randers fundet en rytme, og har tilmed forstærket sig væsentlig i pausen mellem første og anden turneringhalvdel. Mest markant er tilgangen af topscoren fra Frederikshavn, Anders Risdal, og stregspiller Nicklas Møller fra HEI Skæring. Ligeledes er rutinerede Jørgen Gluver blivet tilknyttet som assistenttræner. Der er ingen nemme kampe i 1. division, og derfor skal TM Tønder også forvente en hård fight søndag eftermiddag. Nogle af de væsentlige ting fra første kamp der skal med i dette opgør, er holdets parathed fra start. I Randers spillede TM Tønder en fornem kamp præget af stor koncentration og vilje til at give lidt ekstra. Dette blev udslagsgivende i den kamp, og betød vi fik en komfortabel sejr med til Tønder. Disse dyder skal findes frem igen i morgen:

“Jeg synes vi er klar til opgaven mod Randers. Vi er godt forberedt, hvilket også er en nødvendighed, når man ser på Randers-mandskabet, der har et godt hold med gode individualister. Specialt i form af Joakim Enggaard, Toke Schrøder, og Jakob Aaquist, samt ikke mindst en dygtig målmand i  Kevin Fisker. Tilmed har du fået tilgang af Anders Risdal fra Frederikshavn, så deres start 7`er er rigtig god. Jeg synes også, at Randers er bedre end deres nuværende placering, så vi skal være der! Vi vil rigtig gerne vise vores trofaste hjemmepublikum en stærk indsats, og derfor er det godt, at vi begynder at have flere af de skadede spillere helt klar til kamp. For os er det vigtigt at tage én kamp ad gangen – ikke mindst i øjeblikket, hvor vi har en række kampe, som på forhånd ser jævnbyrdige ud. Vi glæder os til søndag, hvor mange forhåbentlig igen vil komme i Tønder Hal 2“, slutter træner Torben Sørensen

Vi ses søndag i Tønder Hal 2 – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden