Sønderjyske gæster Tønder Hal 2
Sønderjyske gæster Tønder Hal 2
Sønderjyske gæster Tønder Hal 2
Sønderjyske gæster Tønder Hal 2

Sønderjyske gæster Tønder Hal 2

Skrevet d. 6. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Sønderjyske gæster Tønder Hal 2

TM Tønders herrer i 888-ligaen, er inde i en periode med utrolig tætte og spændende kampe. Først sejren over Ribe/Esbjerg, så den dramatiske hjemmekamp mod Randers HH og senest udekampen mod KIF Kolding København. Tre kampe der har givet 3 point på kontoen, så TM Tønder nu har 10 point på rækkens 13.plads.

Point må det meget gerne blive til igen på tirsdag. Her er der for alvor dømt lokalopgør, når de lyseblå fra Sønderjyske gæster Tønder Hal 2. Et lokalopgør som pr tradition altid byder på spektakulære minder, og hvor der som i seneste hjemmekamp mod Randers, vil blive kæmpet om hver en bold fra start til slut. Ingen vil tabe disse opgør! Opgøret bliver også med et hjemmepublikum og ikke mindst vores fanklub, i absolut topform!

Sønderjyske er et godt hold, og med mange profiler. I målet er Anders Petersen og den tidligere Tønder-spiller Torsten Fries et stærkt makkerpar. Ellers er det først og fremmest Simon Kristiansen på højre back, topscorer Mattias Thynell på venstre back, Frederik Børm på stregen og så er Christoffer Fors på fløjen en spændende spiller, som der skal holdes et vågent øje med. Sønderjyske kommer til Tønder med en placering som 888-ligaens nummer 9, hvor de med 18 point er 2 point efter HC Midtjylland på den forjættede slutspilsplads. Sønderjyske kæmpede sig senest mod Aarhus til et point via det uafgjorte resultat på 24-24. Forud for dette var et uafgjort resultat mod TTH Holstebro, og inden da nederlag mod Skjern og Mors/Thy. Dermed har Sønderjyske ikke vundet i 888-ligaen siden 23. december, hvor de hjemme slog HC Midtjylland. Derfor må man forvente et udehold, som er opsatte på igen at komme på vinderkurs

Det kommer de forhåbentlig ikke! Hjemme i Tønder Hal 2 er kampen mod Sønderjyske et af de opgør, hvor vi virkelig har muligheden for at hente point til denne tætte stilling. I de seneste kampe har vores spillere fra start vist en fantastisk indstilling, og i løbet af kampen spillet os frem til rigtig mange åbne scoringsmuligheder. Desværre har effektiviteten ikke helt stået mål med oplæggene – det håber vi ændres tirsdag.

En sejr over Sønderjyske vil bringe os foran Skanderborg i tabellen, og endnu vigtigere 3 point foran Randers, der lige nu er på den direkte nedrykningsplads.

DERFOR! Kom i hallen og vær med til endnu engang at skabe en fantastisk stemning, og vis håndbold Danmark, at hjemmebanen i Tønder Hal 2 er noget helt specielt!

Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

Vi ses i hallen – Sammen er vi stærke!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden