Sørensen: En oprykker med fart
Sørensen: En oprykker med fart
Sørensen: En oprykker med fart
Sørensen: En oprykker med fart

Sørensen: En oprykker med fart

Torben Sørensen har respekt for HCM

Skrevet d. 6. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer.
Sørensen: En oprykker med fart

Efter en svær udekamp i første runde, venter oprykkerne fra HC Midtjylland i første hjemmekamp. Man kunne godt tro at der lå to sikre point til TM Tønder, men HCM er mere end bare en oprykker. HCM har oprustet kraftigt til denne sæson, hvor hele 9 nye spillere er kommet til. Tre spillere fra Mors-Thy, samt spillere fra bl. a Lemvig, Randers, Ystad, m.fl. har styrket holdet markant, så HCM kan blive en rigtig besværlig modtander for mange i 1.division. Torben Sørensen har da også stor respekt for søndagens modstander og udtaler:

– HCM er en traditionel oprykker med masser af fart og masser af gåpåmod. Den kamp de spillede i søndags mod Odense, der kunne man se at de bare klør på. De tænker ikke så meget på risikoen, men satser bare på at komme igennem, og det er jo fedt at se på.

TM Tønder kunne naturligvis godt bruge en sejr på søndag, og dermed komme på tavlen. Der er lige fra dag et efter sommerferien dog blevet talt om at man godt kunne stå i den situation at man havde tabt de her seks første kampe. Det kan bestemt heller ikke ses på træningen at der er problemer med den mentale tilstand. Torben Sørensen ser også et hold, der er i god mental tilstand:

– Ja den er rigtig god, siger træneren og fortsætter: – Vi snakker rigtigt meget om at præstere, og vi præsterer hver gang til træning. Resultaterne skal nok komme. Så længe vi præsterer godt til træning, så snakker vi ikke så meget om resultaterne, men om præstationen. Vi er en flok vindere, så vi vil rigtig gerne vinde, men vi vil også gøre det ved at præstere godt til træning hver gang. Det er det der gør os til bedre håndboldspillere og til et bedre hold.

Kom ned i hallen og støt drengene, så vi kan komme på tavlen. Kampen spilles i Tønderhal 2 på søndag klokken 16.00. Sammen er vi stærke.

Sørensen: En oprykker med fartSørensen: En oprykker med fartSørensen: En oprykker med fartSørensen: En oprykker med fart

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden