Sørensen: “Forløsende sejr”
Sørensen: “Forløsende sejr”
Sørensen: “Forløsende sejr”
Sørensen: “Forløsende sejr”

Sørensen: “Forløsende sejr”

Det var en glad cheftræner, der gjorde status efter kampene mod TSØ

Skrevet d. 22. april 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Forløsende sejr”

Målsætningen var top 3 inden sæsonen begyndte for TM Tønders hold i 1. division. Dette blev så rigeligt indfriet, da holdet sluttede som en overbevisende nummer 2 i rækken, hvor det efterfølgende var første play off runde mod rækkens nummer 3, Team Sydhavsøerne.

Første kamp hjemme i Tønder Hal 2 blev vundet med 28-25, og i dag tog vores hold til Maribo og leverede en solid præstation, hvor de tog en sejr med hjem til Marsken på 29-28.

Resultaterne i sæsonen indtil nu glæder cheftræner Torben Sørensen:
“Uha det var godt at vinde i dag! Det er en lettelse af have afgjort det over to kampe, og jeg synes også, at vi set over disse to kampe har været det bedste hold. Vi tror så meget på tingene lige nu, det giver et vildt overskud, som vi har forstået at omsætte til handlinger på banen. Igen i dag, synes jeg vi har overtaget i kampen. Specielt de første 50 minutter spiller vi virkelig godt håndbold. Vi kommer ud med en masser gejst og attitude, og det gør det hele nemmere, når man får en god start. Spillerne skal roses for at vise stor koncentration fra start, og med base i et solidt forsvar får vi hurtig skabt et forspring. Det var fedt at se den måde spillerne bød ind på, både i forsvar og angreb. Forsvaret hænger flot sammen i dag, og det gør vilkårene gode for Trans i målet. Trans stod fremragende og vandt klart målmandsduellen i dag.”

Mange spillere gjorde det flot. Efter sidste hjemmekamp, var det flere af hjemmeholdets trofaste fans, der ønskede at specielt Felix Kasch skulle “Kyt Æ´Bull i måål” – det gjorde den stærke svensker i dag. Han markerede sig flot med 5 scoringer. Holdets topscorer blev Emil Bergholt, der igen spillede en stor kamp:
“Der var mange dueller i kampen, og jeg synes vores bagspillere får lagt et godt pres igen i dag. Vi får scoret fra distancen, og de var nødt til at åbne op for stregen. Dette kvitterede Emil for, og han spillede en ny flot angrebskamp. Vi har det meste af kampen godt styr på TSØ-bagspillerne, men mod slutningen synes jeg ,at specielt Morten Damgaard skabte ravage. Han havde mange gode aktioner, men heldigvis holdt vi stand. Vi havde snakket om at uafgjort var tilstrækkeligt, og det blev måske derfor en lidt rodet afslutningen på opgøret. Vi spiller en del tid i undertal (får 6 x 2 minutter), og det tærede på kræfterne.”

Nu venter der kampe mod den nederst placerede i nedrykningsspillet fra håndboldligaen. Hvem dette bliver er endnu ikke afgjort, og Torben Sørensen er heller ikke bange for at skulle møde et ligahold:
“Vi har så meget tro på tingene i øjeblikket, og den selvtillid som vi har tanket kan blive enorm vigtigt i de næste kampe. Vi får en uge ekstra til at restituere og forberede os, hvilket jeg klart ser som en fordel. Vi har været meget igennem de seneste måneder, hvilket betyder at vi står helt vildt godt sammen. Det har styrket os og og vi har en tro på tingene.”

Oprykningskampene spilles den 11. og 15. maj. En eventuel trejde kamp skal spilles lørdag den 18. maj. Hjemmekampen er den 15. maj – mere om billetsalget til denne kamp senere.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden