Sørensen: “Forløsende sejr”
Sørensen: “Forløsende sejr”
Sørensen: “Forløsende sejr”
Sørensen: “Forløsende sejr”

Sørensen: “Forløsende sejr”

Det var en glad cheftræner, der gjorde status efter kampene mod TSØ

Skrevet d. 22. april 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Forløsende sejr”

Målsætningen var top 3 inden sæsonen begyndte for TM Tønders hold i 1. division. Dette blev så rigeligt indfriet, da holdet sluttede som en overbevisende nummer 2 i rækken, hvor det efterfølgende var første play off runde mod rækkens nummer 3, Team Sydhavsøerne.

Første kamp hjemme i Tønder Hal 2 blev vundet med 28-25, og i dag tog vores hold til Maribo og leverede en solid præstation, hvor de tog en sejr med hjem til Marsken på 29-28.

Resultaterne i sæsonen indtil nu glæder cheftræner Torben Sørensen:
“Uha det var godt at vinde i dag! Det er en lettelse af have afgjort det over to kampe, og jeg synes også, at vi set over disse to kampe har været det bedste hold. Vi tror så meget på tingene lige nu, det giver et vildt overskud, som vi har forstået at omsætte til handlinger på banen. Igen i dag, synes jeg vi har overtaget i kampen. Specielt de første 50 minutter spiller vi virkelig godt håndbold. Vi kommer ud med en masser gejst og attitude, og det gør det hele nemmere, når man får en god start. Spillerne skal roses for at vise stor koncentration fra start, og med base i et solidt forsvar får vi hurtig skabt et forspring. Det var fedt at se den måde spillerne bød ind på, både i forsvar og angreb. Forsvaret hænger flot sammen i dag, og det gør vilkårene gode for Trans i målet. Trans stod fremragende og vandt klart målmandsduellen i dag.”

Mange spillere gjorde det flot. Efter sidste hjemmekamp, var det flere af hjemmeholdets trofaste fans, der ønskede at specielt Felix Kasch skulle “Kyt Æ´Bull i måål” – det gjorde den stærke svensker i dag. Han markerede sig flot med 5 scoringer. Holdets topscorer blev Emil Bergholt, der igen spillede en stor kamp:
“Der var mange dueller i kampen, og jeg synes vores bagspillere får lagt et godt pres igen i dag. Vi får scoret fra distancen, og de var nødt til at åbne op for stregen. Dette kvitterede Emil for, og han spillede en ny flot angrebskamp. Vi har det meste af kampen godt styr på TSØ-bagspillerne, men mod slutningen synes jeg ,at specielt Morten Damgaard skabte ravage. Han havde mange gode aktioner, men heldigvis holdt vi stand. Vi havde snakket om at uafgjort var tilstrækkeligt, og det blev måske derfor en lidt rodet afslutningen på opgøret. Vi spiller en del tid i undertal (får 6 x 2 minutter), og det tærede på kræfterne.”

Nu venter der kampe mod den nederst placerede i nedrykningsspillet fra håndboldligaen. Hvem dette bliver er endnu ikke afgjort, og Torben Sørensen er heller ikke bange for at skulle møde et ligahold:
“Vi har så meget tro på tingene i øjeblikket, og den selvtillid som vi har tanket kan blive enorm vigtigt i de næste kampe. Vi får en uge ekstra til at restituere og forberede os, hvilket jeg klart ser som en fordel. Vi har været meget igennem de seneste måneder, hvilket betyder at vi står helt vildt godt sammen. Det har styrket os og og vi har en tro på tingene.”

Oprykningskampene spilles den 11. og 15. maj. En eventuel trejde kamp skal spilles lørdag den 18. maj. Hjemmekampen er den 15. maj – mere om billetsalget til denne kamp senere.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden