Sørensen: lettere at spille mod topholdet.
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

Torben Sørensen kunne være godt tilfreds med de to point.

Skrevet d. 6. november 2018 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

TM Tønder fik hvad der lignede en fejlstart i Stoholm, da holdet kun scorede et enkelt mål i de første 11 minutter. Defensiven og Niklas Simonsen var dog fremragende, så der blev også kun lukket tre mål ind i samme periode, så helt galt var det ikke, til trods for at det var bundholdet man mødte:

– Der findes ingen lette kampe i 1. division, sagde cheftræneren efter kampen og fortsatte: – De fik det desværre lidt på deres præmisser og var godt kørende med et stærkt hjemmepublikum, mens det var lidt stolpe ud for os.

Der kom dog gang i scoringerne, og efter pausen viste holdet da også at der er forskel på holdene. Med 6-7 minutter tilbage på uret førte TMT således 26-20, inden Stoholm med fem scoringer i træk var tæt på at sjæle det ene point:

– Stoholm spillede en rigtig god kamp og det blev tættere end vi synes om. Det er ofte lidt lettere at møde topholdet og ikke have noget at tabe. Alt i alt spillede vi en rigtig god kamp i 55 minutter, selvom vi nok lige manglede de sidste 10% i nogle perioder, lige som der manglede lidt held i afslutningerne. Og Stoholm trykkede gevaldigt på til sidst.

Ingen havde rigtigt forventet at TM Tønder ligefrem skulle cruise over Stoholm, men de sidste fem minutter må alligevel give lidt at tænke over. Ingen kampe er vundet før der er fløjtet af.

– Vi skal helt klart hjem og arbejde videre, men som kampen gik, så er der også en del positivt at tage med. Vi laver 27 mål, hvilket er glimrende, men vi lukkede også for mange ind, og udvisningerne ramte os lidt hårdt. På den baggrund har vi også lidt at arbejde på, slutter Torben Sørensen, der trods alt kunne glæde sig over de to point.

Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden