Sørensen: lettere at spille mod topholdet.
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

Torben Sørensen kunne være godt tilfreds med de to point.

Skrevet d. 6. november 2018 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

TM Tønder fik hvad der lignede en fejlstart i Stoholm, da holdet kun scorede et enkelt mål i de første 11 minutter. Defensiven og Niklas Simonsen var dog fremragende, så der blev også kun lukket tre mål ind i samme periode, så helt galt var det ikke, til trods for at det var bundholdet man mødte:

– Der findes ingen lette kampe i 1. division, sagde cheftræneren efter kampen og fortsatte: – De fik det desværre lidt på deres præmisser og var godt kørende med et stærkt hjemmepublikum, mens det var lidt stolpe ud for os.

Der kom dog gang i scoringerne, og efter pausen viste holdet da også at der er forskel på holdene. Med 6-7 minutter tilbage på uret førte TMT således 26-20, inden Stoholm med fem scoringer i træk var tæt på at sjæle det ene point:

– Stoholm spillede en rigtig god kamp og det blev tættere end vi synes om. Det er ofte lidt lettere at møde topholdet og ikke have noget at tabe. Alt i alt spillede vi en rigtig god kamp i 55 minutter, selvom vi nok lige manglede de sidste 10% i nogle perioder, lige som der manglede lidt held i afslutningerne. Og Stoholm trykkede gevaldigt på til sidst.

Ingen havde rigtigt forventet at TM Tønder ligefrem skulle cruise over Stoholm, men de sidste fem minutter må alligevel give lidt at tænke over. Ingen kampe er vundet før der er fløjtet af.

– Vi skal helt klart hjem og arbejde videre, men som kampen gik, så er der også en del positivt at tage med. Vi laver 27 mål, hvilket er glimrende, men vi lukkede også for mange ind, og udvisningerne ramte os lidt hårdt. På den baggrund har vi også lidt at arbejde på, slutter Torben Sørensen, der trods alt kunne glæde sig over de to point.

Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.Sørensen: lettere at spille mod topholdet.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden