Sørensen: Mit ansvar
Sørensen: Mit ansvar
Sørensen: Mit ansvar
Sørensen: Mit ansvar

Sørensen: Mit ansvar

Torben Sørensen tager ansvaret for den dårlig start i Maribo.

Skrevet d. 10. november 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: Mit ansvar

Efter det grusomme nederlag i Maribo var det ikke det gode humør der prægede trænerteamet eller holdet som sådan. Cheftræner Torben Sørensen var naturligvis ikke helt tilfreds med at de ting der var blevet trænet i ugens løb, slet ikke fungerede på banen. På vejen hjem sendte Torben Sørensen da også en undskyldning afsted, ikke mindst rettet mod de medrejsende fans der havde taget den lange tur.

– Først og fremmest er det langt væk fra det vi kan levere, sagde cheftræneren inden han uddybede: – Vi kommer derover og jeg har som træner sat taktikken og valgt at vi skal spille 7-6. Jeg står som træner til ansvar for hvordan vi kommer ud, og vi lykkedes ikke i dag. Vi kommer bagud 5-1 i 7 mod 6 spillet, og selvom vi skifter imellem nogle forskellige formationer, så kommer vi aldrig i nærheden af TSØ. Det tager jeg som træner det fulde ansvar for og vil sammen med holdet få rejst holdet op igen.

TM Tønder ligger nu i den tunge ende af tabellen og vi bliver nødt til at glemme målsætningen om top 3. Vi er ikke i en forfatning som gør os til et top 3 hold og skal i bund og grund kigge nedad og sørge for at holde 5 hold under os, og vigtigst af alt tage en kamp af gangen.

– Vi skal som hold komme videre herfra, stå ved vores udtryk og værdier som hold, for vi gør ikke ligefrem tingene nemmere for os selv. Lige nu er vi i en periode hvor tingene ikke kommer af sig selv. Vi forærer desværre bare Sydhavsøerne to point, og det må aldrig være vores varemærke, at forære point væk. Det skal alle vores modstandere altid kæmpe for, og det skal vi vise allerede i næste kamp, slutter Torben Sørensen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden