Sørensen: “Mulighederne var der”
Sørensen: “Mulighederne var der”
Sørensen: “Mulighederne var der”
Sørensen: “Mulighederne var der”

Sørensen: “Mulighederne var der”

TM Tønder træner Torben Sørensen ærgrer sig dagen derpå over, at begge point ikke kom med hjem til Tønder

Skrevet d. 8. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Mulighederne var der”

I et intenst lokalopgør torsdag aften lykkedes det TM Tønder at få et point med hjem fra kampen mod formstærke Ribe/Esbjerg HH. Til trods for det ene point, så var var Torben Sørensen ærgerlig over, at hans mandskab ikke fik fuldt udbytte af anstrengelserne:
“Vi kunne godt have vundet kampen i går – omvendt så lå det til REHH i de sidste sekunder, så det kunne også være endt med et nederlag. Nu fik vi 1 point, men jeg er ærgerlig over, at vi ikke griber chancerne for at afgørekampen, da mulighederne var der. Jeg synes, at vi i store dele styrer kampen, selvom vi godt nok i begyndelsen havde svært ved at styre Jacob Holm, og generelt gennem hele kampen må vi sige, at REHH´s stregspiller, Zvizej, volder os problemer. Ellers synes jeg, at vi leverer gode præstationer i mange dele af spillet. Vores “hurtig midte” og pres i 2. bølgen fungerede godt, og så var Niclas Thyssen og Hans Martin Asmussen skarpe på fløjene, ligesom vores højre backs Ulrik Eggert og Rolf Ravn virkelig spillede fint angrebsspil. Martin Kjærgaard og Emil Bergholt kæmpede godt på stregen, hvor de dels fik scoret gode mål og ikke mindst tilkæmpet sig en del straffekast”

Da kampen spidsede til og var i den afgørende fase, var der netop to straffekast, som – måske – kunne have afgjort kampen. Desværre missede vi begge ligesom en overtalssituation – 6 mod 4 – ikke gav nogle scoringer.
“Vi har nogle muligheder for at afgøre kampen, som vi desværre ikke udnytter. Men der er stor ros til holdet for at komme med en stor vilje til at ville vinde. Der er mange positive ting at bygge videre på inden næste kamp. Vi har i nogle kampe i denne sæson haft perioder i kampene, hvor vi ikke har fået scoret. I går fik vi minimeret disse perioder, hvilket var meget positivt. Vi skal også huske, at REHH er et hold med meget store kvaliteter, så vi skal også glæde os over, at vi trods alt – fik et point med hjem. Det giver os forhåbentlig et stærkt rygstød inden vi onsdag, hjemme i Tønder Hal 2, tager mod Skanderborg. Her har vi i den grad revanche til gode efter det store nederlag i årets første indbyrdes opgør” slutter TM Tønder træner, Torben Sørensen

Vi skal have maser af opbakning til kampen mod Skanderborg den 13. december. Så reserver allerede nu onsdag aften og kom i Tønder Hal 2 og støt vores hold!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden