Sørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktor
Sørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktor
Sørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktor
Sørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktor

Sørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktor

Torben Sørensen fremhæver Otterups 5-1 forsvar.

Skrevet d. 17. oktober 2019 af
Kim Møller
Sørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktor

TM Tønders cheftræner Torben Sørensen var før han kom til TM Tønder cheftræner i Otterup. Som assistenttræner havde Torben Sørensen, Daniel Ludo Nielsen, der i dag er cheftræner i netop Otterup. Det er dermed to trænere der kender hinanden særdeles godt, der står over for hinanden søndag aften i det Nordfynske.

Otterup fik en fantastisk sæsonstart med fire sejre i de første fem kampe. Især i første hjemmekamp viste de stor styrke og slog TMS Ringsted med 31-29. Skader har dog gjort truppen smal og de har tabt de to seneste kampe mod HØJ og Odense, de samme to hold som TM Tønder netop har besejret. Om Otterup siger Torben Sørensen:

– Otterup er et hold der gerne vil lave stressfaktor, og derfor skal vi være omstillingsparate på dem. Jeg synes de dækker en god 5-1 så det er vi selvfølgelig opmærksomme på. Angrebsmæssigt spiller de meget syv mod seks så det skal vi også være indstillet på, men det har vi heldigvis løst før i indeværende sæson.

Spørgsmålet er så selvfølgelig hvad man gør overfor et bevægeligt 5-1 forsvar. Skal man spille med fysisk stærke backs der kan bryde igennem i duelspillet, eller med spillere der kan spille i høj fart, eller noget helt tredie?

– Hvis vi bare får sat spillet op så gør det knap så meget hvem vi har inde. Det er bare vigtigt at vi har tålmodighed og har en plan for hvad vi skal gøre, siger cheftræneren der glæder sig over at holdet har vundet de seneste to svære kampe: – Vi ser frem til at spille det her opgør og vi tror på os selv, i forhold til at vi har vundet de sidste par kampe.

Kampen spilles i Otterup Idrætcenter på søndag klokken 19:30, hvor holdet endnu engang kan glæde sig over massiv opbakning fra TMT Red Support.

Sørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktorSørensen: Otterup vil gerne lave stressfaktor

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden