Sørensen: “En rigtig holdsejr”
Sørensen: “En rigtig holdsejr”
Sørensen: “En rigtig holdsejr”
Sørensen: “En rigtig holdsejr”

Sørensen: “En rigtig holdsejr”

Torben Sørensen var en meget glad mand efter sejren over Århus Håndbold

Skrevet d. 24. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “En rigtig holdsejr”

“Det var en Holdsejr” – det var første kommentar fra TM Tønder træner Torben Sørensen, efter hjemmeholdet i går fortjent vandt 35-31 over Århus Håndbold, og dermed hentede den 3. sejr på hjemmebane i denne sæson. En sejr der samtidig mindskede afstanden til de foranliggende hold – nu er der 1 point til Sønderjyske, 3 point til Skanderborg og 5 point til HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg HH. 3 af de fire hold tabte i går, så det var en enorm vigtig sejr TM Tønder tilkæmpede sig – en sejr, som hele holdet skal roses for:
“Det var virkelig en fin holdpræstation. Alle kæmpede som vi gerne vil se, og så må vi jo sige, at det blev en kamp i angrebets tegn. Vores angreb var rigtig fint og varieret i dag, og havde vi udnyttet chancerne bedre, så havde vi formentlig afgjort kampen tidligere. Vi vidste på forhånd, at Århus spiller rigtig fint angrebsspil, og det beviste de igen i dag. Vi havde især problemer med deres indspil til stregene – det fik vi aldrig helt løst. Til gengæld synes jeg, at vi gjorde en god indsats i forhold til deres dygtige skytter”.

TM Tønder kom hurtigt foran 2-0 – en føring som de aldrig satte over styr, selvom det mod slutningen – som sædvanlig i Tønder Hal 2 – var ved at blive alt, alt for spændende:
“Vi har i mange kampe haft nogle gevaldige udfald, hvor vi ikke har fået lavet mål. I går var disse udfald mindsket, selvom det i 2.halvleg blev alt for spændende. Vi fører 26-21 og på få minutter er føringen reduceret til 27-26. Så selvom jeg synes vi står godt i forsvaret og Trans i målet præsterer på rigtig højt niveau, så laver Århus alligevel 31 mål. Dog synes jeg det er fortjent vi vinder kampen, vi er på intet tidspunkt bagud – det var en rigtig god holdpræstation”.

Hjemmebanen i Tønder Hal 2 har tidligere gået under navnet “Helevede i Syd” på grund af den intense stemning. I går var de trofaste hjemmebanetilskuere for alvor i julestemning. Maskotten Tønderrix gav magisk drik til nogle af spillerne inden kampstart, og mon ikke de mere en 1100 tilskuere også havde fået noget magisk at drikke, for stemningen i den intime hal var aldeles fremragende i går.
“Vi har en fantastisk hjemmebane i Tønder og stemningen i dag var helt suveræn. TMT Red Support førte igen an på fornemste vis, og alle gav den lidt ekstra i går! Det var vigtigt for os at vise vores trofaste tilskuere, at vi vil det her. Spillerne kæmpede hele vejen og opbakningen var super. Det er nu en rigtig god oplevelse at gå ind til kamppausen, hvor vi – efter et par fridage – kommer til at træne hårdt fysisk, inden de afgørende kampe venter”, slutter TM Tønder træner Torben Sørensen

Næste kamp for TM Tønder er igen på hjemmebane, når BSV kommer på besøg søndag den 18. februar klokken 15:00. Dem har vi haft besøg af én gang i denne sæson og der husker alle – i hvert fald TMT-fansene – vist hvordan det gik…… Vi håber på en gentagelse.

Fra TM Tønder skal der lyde et ønske om en rigtig glædelig jul til alle.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
3 timer siden