Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Tilfreds træner efter sejr på 29-23 over Randers HH

Skrevet d. 3. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Træner Torben Sørensen havde inden dagens kamp mod Randers HH advaret mod holdet fra Kronjylland. Og når man ser på specielt deres start 7`er, så er der god grund til at tage disse spillere meget alvorligt. Tilmed kæmper Randers for point i kampen om forbliven i rækken, så TMT-træneren forlangte en koncentreret indsats for første minut – og dét fik han:
“Jeg synes, at vi var godt forberedt på dagens modstander. De har nogle virkelig dygtige individualister, som bestemt på egen hånd hurtigt kan score en række mål. Derfor skal spillerne igen efter kampen i dag roses for en virkelig fin indstilling til opgave. Forsvarsmæssigt synes jeg, at vi specielt de første 20 minutter, står rigtig, rigtig godt. Det hjælper naturligvis også vores målmænd, hvor Trans står flot. Vi får dækket fint af på deres indspil til stregen, ligesom vores paradespil fungere godt. Så er det også rigtig godt, at vi får udbytte af det gode forsvarsspil, ved i den modsatte ende at få scoret en række kontramål.”

Hjemmeholdet bevarede den koncentrerede indsats i starten af 2. halvleg, hvor holdet på et tidspunkt førte med 23-12. De sidste 20 minutter blev brugt på at fordele spilletid, og her glippede koncentrationen i perioder. Det bevirkede, at Randers med deres dygtige skytter, fik hentet en del ind på forspringet, uden at sejren til TM Tønder på nogen måde kom i fare:
“I pausen talte vi om vigtigheden af hurtigt at få lukket kampen helt. Jeg må bare sige, at spillerede leverede en god indsats. På et tidspunkt er vi foran med 11 mål og det er naturligt, at der så kommer nogle koncentrationssvigt.  Det gør man ikke ustraffet mod et hold, der har dygtige spillere som tilfældet er i Randers. Kampen udviklede sig lidt som kampen i Skive, hvor vi fører stort, og med det samme vi slækker på koncentrationen, så viser modstanderen hvor dygtige de er. Jeg er rigtig glad for sejren i dag, og der er mange positive elementer at tage med til opgøret mod Otterup i næste spillerunde. Det er altid godt at vinde, når man vil lave en vinderkultur i en klub. Det er godt spillerne er ærgerrige og hele tiden vil blive bedre og udvikle kulturen.”

Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden