Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Tilfreds træner efter sejr på 29-23 over Randers HH

Skrevet d. 3. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Træner Torben Sørensen havde inden dagens kamp mod Randers HH advaret mod holdet fra Kronjylland. Og når man ser på specielt deres start 7`er, så er der god grund til at tage disse spillere meget alvorligt. Tilmed kæmper Randers for point i kampen om forbliven i rækken, så TMT-træneren forlangte en koncentreret indsats for første minut – og dét fik han:
“Jeg synes, at vi var godt forberedt på dagens modstander. De har nogle virkelig dygtige individualister, som bestemt på egen hånd hurtigt kan score en række mål. Derfor skal spillerne igen efter kampen i dag roses for en virkelig fin indstilling til opgave. Forsvarsmæssigt synes jeg, at vi specielt de første 20 minutter, står rigtig, rigtig godt. Det hjælper naturligvis også vores målmænd, hvor Trans står flot. Vi får dækket fint af på deres indspil til stregen, ligesom vores paradespil fungere godt. Så er det også rigtig godt, at vi får udbytte af det gode forsvarsspil, ved i den modsatte ende at få scoret en række kontramål.”

Hjemmeholdet bevarede den koncentrerede indsats i starten af 2. halvleg, hvor holdet på et tidspunkt førte med 23-12. De sidste 20 minutter blev brugt på at fordele spilletid, og her glippede koncentrationen i perioder. Det bevirkede, at Randers med deres dygtige skytter, fik hentet en del ind på forspringet, uden at sejren til TM Tønder på nogen måde kom i fare:
“I pausen talte vi om vigtigheden af hurtigt at få lukket kampen helt. Jeg må bare sige, at spillerede leverede en god indsats. På et tidspunkt er vi foran med 11 mål og det er naturligt, at der så kommer nogle koncentrationssvigt.  Det gør man ikke ustraffet mod et hold, der har dygtige spillere som tilfældet er i Randers. Kampen udviklede sig lidt som kampen i Skive, hvor vi fører stort, og med det samme vi slækker på koncentrationen, så viser modstanderen hvor dygtige de er. Jeg er rigtig glad for sejren i dag, og der er mange positive elementer at tage med til opgøret mod Otterup i næste spillerunde. Det er altid godt at vinde, når man vil lave en vinderkultur i en klub. Det er godt spillerne er ærgerrige og hele tiden vil blive bedre og udvikle kulturen.”

Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”Sørensen: “Ros til spillerne for at være klar”

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden