Sørensen: “Spillerne vil hele tiden forbedre sig”
Sørensen: “Spillerne vil hele tiden forbedre sig”
Sørensen: “Spillerne vil hele tiden forbedre sig”
Sørensen: “Spillerne vil hele tiden forbedre sig”

Sørensen: “Spillerne vil hele tiden forbedre sig”

Træner Torben Sørensen roser spillernes indstilling

Skrevet d. 17. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Spillerne vil hele tiden forbedre sig”

Lørdag eftermiddag tog TM Tønder sæsonens 2. sejr, da holdet var på Sjælland for at møde oprykkerne fra Køge Håndbold. En kamp der på forhånd var stor respekt omkring, men lykkeligvis blev det til en sejr på 28-23 til TM Tønder. Dermed har vores hold fået en pointmæssig optimal start på den nye sæson, men træner Torben Sørensen påpeger dog, at der stadig er plads til forbedringer:
“Det er super fedt, at vi har vundet årets to første turneringskampe. Spillerne har dog meget fokus på, at der er en del områder hvor vi stadigvæk skal blive skarpere. De forventer mere af sig selv og mener der er ting som kan forbedres – det synes jeg er en fin indstilling! I fællesskab skal vi forsøge, at nå målene ved at bygge et step eller to mere på. Både som hold – og spillerne individuelt – er der mere i os end vi har vist i de første to kampe”

Da Rolf Ravn efter ca et kvarter blev præsenteret for rødt kort, betød det at en småskadet Ulrik Eggert og unge Benjamin Holm, fordelte pladsen på højre back mellem sig. En opgave de på hver deres måde løste flot:
“Vi skulle lige i gang i lørdagens kamp. Jeg synes vi starter lidt usikkert, og da vi får tingene til at fungere bliver Rolf ramt af et direkte rødt kort. Her viser Ulrik Eggert, der er en af de mest rutinerede spillere i truppen, at hans betydning for holdet er stor. I lørdags tog han en masse ansvar, scorede igen vigtige mål og lavede fine assist. Ligeledes gjorde unge Benjamin Holm en flot figur. Han gik uimponeret til opgaven og laver på forholdsvis kort tid i 2. halvleg tre fine mål. I målet var der igen en god præstation af Trans, og især da forsvaret steppede op, havde Trans en stærk periode. Og så var Bergholt skarp. Han laver 10 mål på 10 forsøg – det er bare at løfte på hatten. Men hele holdet skal roses for igen at have en koncentreret tilgang til opgaven. Det er en fornøjelse at arbejde med denne trup, der har så meget energi og vilje til at vil blive bedre”, slutter træner Torben Sørensen.

Næste opgave for Torben Sørensen og hans tropper, er hjemmekampen søndag den 23. september klokken 15:00, hvor HEI Håndbold kommer på besøg.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden