Sørensen: “Stolt over måden vi vandt på i Skive”
Sørensen: “Stolt over måden vi vandt på i Skive”
Sørensen: “Stolt over måden vi vandt på i Skive”
Sørensen: “Stolt over måden vi vandt på i Skive”

Sørensen: “Stolt over måden vi vandt på i Skive”

Torben Sørensen er begejstret for spillernes tilgang til opgaverne

Skrevet d. 12. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Stolt over måden vi vandt på i Skive”

Cheftræner Torben Sørensen kunne, sammen med spillerne, rejse hjem fra den vanskelige udekamp i Skive med en komfortabel sejr på 37-32. En sejr der blev skab skabt efter en helstøbt holdindsats, hvor spillerne i den grad bidrog og supplerede hinanden. I dagene op til kampen var flere spillere ellers præget af sygdom og skader, men klubbens stærke sundhedsstab fik de skadede spillere gjort kampdygtige. En indsats som Torben Sørensen betegner som uvurderlig:
“At vi kan stille i stærkeste opstilling i lørdags, skal først og fremmest tilskrives vores dygtige sundhedsstab. De har igen i ugen op til kamp, formodet at få spillerene klar. Lene, Norbert og Bohde gør en fortrinlig indsats i kulissen, og vi er meget taknemmelige for deres ihærdighed! De har en plan for spillerne, så de kommer til at præstere i weekenden – det er flot. Der var nogle spillere som også døjede med sygdom op til kampen, og det sætter i yderligere grad vores indsats i relief. Skive er en dygtig modstander, som jeg betragter som et af topholdene. Derfor er jeg ekstra glad for, at vores spillerne lagde yderligere et lag på. Vi vil rigtig gerne revanchere den noget svingende indsats i Stoholm, og det synes jeg i den grad vi fik gjort. Det var en flot holdpræstation, hvor vi specielt i de første 45 minutter leverer flot håndbold. Opgaverne bliver fordelt hele vejen rundt, og alle – på og uden for banen – udstråler vilje og initiativ. Det er så fedt!”

TM Tønder har bragt sig selv i en fornem position, da holdet efter 9 kampe har 9 sejre. Kampene har dog været meget forskellige, og Torben Sørensen synes også det har været meget forskellige sejre:
“Det har været en forrygende start vi har fået. Det synes jeg i høj grad skal tilskrives spillernes evne til at holde fokus på den næste kamp. Det er vigtig for os at koncentrere os om den opgave der ligger lige for. Der er ingen nemme kampe i rækken, og hvis vi ikke er der 100 % så vinder vi ikke. Vi skal også med vores nuværende placering forvente, at modstanderne vil gøre alt for at slå os. Det er kampe, hvor de vil spille frit og give alt for at vinde. Det kommer til at stille nogle andre krav til os, og det er en vigtig proces vi skal gennem. Derfor er det rigtig godt, at vi har en god blanding af rutinerede spillere med god ærgerrighed og unge spillere som bare vil give alt for at vinde. Det er en herlig trup at arbejde med, og vi glæder os alle til at spille hjemme igen på lørdag. Her venter en ny vanskelig kamp mod Team Sydhavsøerne. Et hold med et par store profiler, som givetvis vil gøre alt for at hente point i Tønder. Derfor håber vi også at mange vil komme i hallen og bakke op på lørdag”, slutter træner Torben Sørensen.

Kampen mod Team Sydhavsøerne spilles i Tønder Hal 2 lørdag den 17. november klokken 15:30

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden