Sørensen: Svær kamp i vente
Sørensen: Svær kamp i vente
Sørensen: Svær kamp i vente
Sørensen: Svær kamp i vente

Sørensen: Svær kamp i vente

TM Tønders træner, Torben Sørensen, forudser en vanskelig kamp på lørdag

Skrevet d. 21. september 2017 af
Flemming Sørensen
Sørensen: Svær kamp i vente

Lørdag eftermiddag skal TM Tønder igen i kamp i 888-ligaen. Holdet skal en tur til Smilets By, hvor Aarhus Haandbold venter – træneren spår, at det bliver en vanskelig udfordring for TM Tønder:
“Aarhus Håndbold har fået en rigtig fin start på sæsonen, hvor de har vundet to kampe plus en fornem sejr i Santander Cuppen. Og hjemme i egen hule i Ceres Arena, er de normalt rigtig velspillende. De er et hold præget af rigtig dygtige spillere – spillere som især gerne vil frem og lave en masse mål. En af dem vi skal holde rigtig godt øje med, er en god bekendt af TM Tønder. Torben Petersen er en virkelig dygtig skytte, og han har i begyndelsen af sæsonen vist store kvaliteter. Aarhus spiller generelt meget flot angrebsspil, hvor de er dygtige til at udnytte blottelser i modstandernes forsvar – enten via skud fra bagkæden eller indspil til deres dygtige strege. Vi skal virkelig være klar”

Aarhus Håndbold har store ambitioner og når man ser på deres hold, så bør de ende i top 8. Ud over Torben Petersen, så er det spillere som Anders Martinussen og Omar Magnusson, der banker bolde i kassen hos århusianerne. TM Tønder er dog langt fra uden chance på lørdag. I en træningskamp i opstartsturneringen Spar Nord Bank Cup mødte TMT netop Aarhus i første kamp. Her endte det 27-27, men sejren kunne lige så vel være gået til “Marskens Helte”. Holdet viste da også i seneste kamp mod TTH Holstebro, at der var mange gode takter at spore. Holdet viste en god fight og kan de lange perioder uden scoringer blive minimeret, så er der absolut en chance for point. Nøglen til sejr er dog at få stoppet skytterne og contrafasen hos Aarhus Håndbold:
“Aarhus kommer lynhurtig frem ad banen, og er rigtig dygtige i deres 2.fase spil. De har en snu træner, der ikke er bange for at tage initiativ og chancer. Vi vil naturligvis forsøge os med afvekslende spil i begge ender af banen, og så må vi tage kampen i små bidder. Vi viste fremskridt mod TTH, og holder vi niveauet fra de perioder hvor vi spillede bedst, så er der så afgjort en god mulighed for point”, slutter træner Torben Sørensen.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden