Sørensen: To point som vi sled for.
Sørensen: To point som vi sled for.
Sørensen: To point som vi sled for.
Sørensen: To point som vi sled for.

Sørensen: To point som vi sled for.

Torben Sørensen var tilfreds med at det blev til to point.

Skrevet d. 25. marts 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: To point som vi sled for.

TM Tønder hentede to point og sikrede sig at de ender i top 2 i denne sæson, en placering som vi før sæsonstart drømte om. Det var dog ikke nemt at besejre et stærkt spillende HØJ Håndbold, der virkelig troede på at de kunne hente point i Tønder. TM Tønder måtte arbejde stenhårdt før sejren på 28-26 (15-14) var i hus.

Efter kampen var cheftræner Torben Sørensen da også ganske godt tilfreds med at de to point kom i hus: – Det var to point som vi sled for, som vi måtte kæmpe rigtigt meget for. Vi har været inde i en periode med stolpe ud, og det var det til dels også i dag, men jeg tænker at med den her sejr, så får vi vendt den her tro på det igen.

TM Tønder spillede en rigtig god kamp langt hen af vejen, men da HØJ kom på 25-25 til slut var der bange anelser for om de ville miste troen, grundet de seneste resultater, og måske ligefrem blive bange for at vinde. Man kunne se på spillerne at de ikke havde den samme tro på tingene som tidligere på sæsonen.

– Man kunne godt se på spillerne at resultaterne ikke har været så gode på det seneste. Man bliver nogle gange bange for at fejle i stedet for bare at gøre tingene. Det bliver vi lidt ramt af til sidst, slutter Torben Sørensen.

TM Tønder er nu sikre på at slutte i top 2 og de to sidste kampe skal nu bruges til at give selvtilliden endnu et nøk i den rigtige retning, inden de svære oprykningskampe i påsken.

Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.Sørensen: To point som vi sled for.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden