Sørensen: Vi lægger os fladt ned
Sørensen: Vi lægger os fladt ned
Sørensen: Vi lægger os fladt ned
Sørensen: Vi lægger os fladt ned

Sørensen: Vi lægger os fladt ned

Torben Sørensen viste ydmyghed efter søndagens nederlag.

Skrevet d. 25. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen & Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer.
Sørensen: Vi lægger os fladt ned

Før haltræningen startede tirsdag aften tog vi en snak med holdets cheftræner, Torben Sørensen. Nederlaget til Roskilde nagede tydeligvis træneren, og det var da også det der først og fremmest var på menuen. Holdet havde ikke performet som forventet og det ville vi gerne høre Torbens mening om.

– Først og fremmest vil jeg gerne sige at vi lægger os fladt ned, både som trænere og som hold, det var under vores niveau, sagde Torben Sørensen med slet henvisning til et TM Tønder hold der havde leveret et historisk højt antal boldtab under søndagens kamp.

– Vi kommer ikke til at yde det der skal til for at vinde en kamp i 1.division. Det er den fælde man ryger i, og stor cadeau til Roskilde at de bliver ved med at jagte muligheden, men når vi sådan kigger på det, så er det os selv. Det var ikke godt nok og det har vi haft en alvorssnak om. Og så skal vi træne os ud af den kamp nu.

En kamp er tabt og en ny venter på lørdag. Vi bliver nødt til at se fremad og på lørdag går turen til Jyllinge, hvor HØJ Håndbold står på menuen. HØJ har haft en flot sæsonstart med sejre over HEI, Roskilde og FIF. I seneste kamp mødte de dog et velspillende HC Odense, der sendte HØJ tilbage til Jyllinge med et stort 39-22 nederlag, så vi kan forvente et ramt, men sultent HØJ Håndbold.

– HØJ er et godt hold, siger Torben Sørensen og fortsætter: – De ramte en dag i Odense hvor de ikke ramte noget og Odense ramte det hele, så igen er det et bevis på at er man der ikke, så er der ikke nogen lette kampe. Så vi tager til HØJ med tro på at vi kan vinde derovre.

Sørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt ned

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden