Sørensen: Vi lægger os fladt ned
Sørensen: Vi lægger os fladt ned
Sørensen: Vi lægger os fladt ned
Sørensen: Vi lægger os fladt ned

Sørensen: Vi lægger os fladt ned

Torben Sørensen viste ydmyghed efter søndagens nederlag.

Skrevet d. 25. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen & Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer.
Sørensen: Vi lægger os fladt ned

Før haltræningen startede tirsdag aften tog vi en snak med holdets cheftræner, Torben Sørensen. Nederlaget til Roskilde nagede tydeligvis træneren, og det var da også det der først og fremmest var på menuen. Holdet havde ikke performet som forventet og det ville vi gerne høre Torbens mening om.

– Først og fremmest vil jeg gerne sige at vi lægger os fladt ned, både som trænere og som hold, det var under vores niveau, sagde Torben Sørensen med slet henvisning til et TM Tønder hold der havde leveret et historisk højt antal boldtab under søndagens kamp.

– Vi kommer ikke til at yde det der skal til for at vinde en kamp i 1.division. Det er den fælde man ryger i, og stor cadeau til Roskilde at de bliver ved med at jagte muligheden, men når vi sådan kigger på det, så er det os selv. Det var ikke godt nok og det har vi haft en alvorssnak om. Og så skal vi træne os ud af den kamp nu.

En kamp er tabt og en ny venter på lørdag. Vi bliver nødt til at se fremad og på lørdag går turen til Jyllinge, hvor HØJ Håndbold står på menuen. HØJ har haft en flot sæsonstart med sejre over HEI, Roskilde og FIF. I seneste kamp mødte de dog et velspillende HC Odense, der sendte HØJ tilbage til Jyllinge med et stort 39-22 nederlag, så vi kan forvente et ramt, men sultent HØJ Håndbold.

– HØJ er et godt hold, siger Torben Sørensen og fortsætter: – De ramte en dag i Odense hvor de ikke ramte noget og Odense ramte det hele, så igen er det et bevis på at er man der ikke, så er der ikke nogen lette kampe. Så vi tager til HØJ med tro på at vi kan vinde derovre.

Sørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt nedSørensen: Vi lægger os fladt ned

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden