Sørensen: En vigtig sejr for alle
Sørensen: En vigtig sejr for alle
Sørensen: En vigtig sejr for alle
Sørensen: En vigtig sejr for alle

Sørensen: En vigtig sejr for alle

En intens kamp i Tønder sluttede med sejr - til stor glæde for træner Torben Sørensen

Skrevet d. 6. november 2017 af
Flemming Sørensen
Sørensen: En vigtig sejr for alle

Spillet har været opadgående i en periode, og i aften endte det med en forløsende sejr, da vores hold tog mod Sønderjyske i et stemningsfyldt Tønder Hal 2.

Efter en herrefight af de store, kunne holdet efter 2 x 30 minutter sætte 2 tiltrængte point på kontoen, efter en fortjent sejr på 26-23. Torben Sørensen var da også særdeles tilfreds med de 2 point:
“Det var en rigtig dejlig sejr – en sejr som alle i og omkring TM Tønder fortjener. Vi har været tæt på flere gange i denne sæson – uden det er lykkes at vinde. Derfor var det fantastisk, at vi vandt i dag. Der er så mange i klubben som arbejder benhårdt for at tingene skal fungere, og denne sejr – og den fantastiske oplevelse i Tønder Hal 2 i aften – giver alle en ny tro på tingene. Spillerne skal roses for en ekstrem fight i en intens kamp. En utrolig flot kulisse i Tønder Hal 2 gjorde lokalopgøret til en rigtig herrefight, hvor det polerede håndboldspil i perioder var gemt væk til fordel for hårde dueller og dramatik. Spillerne holder sig til konceptet, og jeg synes især vores skiftende forsvarsspil i dag var godt”

Med sejren kom TM Tønder væk fra sidstepladsen og forbi Skanderborg. Nu er der ligeledes kun to point op til Sønderjyske og Ribe/Esbjerg HH. TM Tønder træneren kigger dog ikke så meget på stillingen lige nu:
“Der er 26 kampe og først derefter gælder det om ikke at ligge helt sidst. Men det er klart, at vi har fået en ny tro på at tingene kan gå vores vej. Det var forløsende at hente sejren i dag, efter vi flere gange har været tæt på”, slutter en glad, men træt, træner Torben Sørensen.

Næste opgave for TM Tønder er udekampen på lørdag mod GOG. Næste hjemmekamp er den 22. november, hvor Skjern kommer på besøg.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden