Sørensen: “Vi må tilbage på sporet fredag aften”
Sørensen: “Vi må tilbage på sporet fredag aften”
Sørensen: “Vi må tilbage på sporet fredag aften”
Sørensen: “Vi må tilbage på sporet fredag aften”

Sørensen: “Vi må tilbage på sporet fredag aften”

TM Tønder skal rejse sig fredag aften hjemme i Tønder Hal 2 mod KIF Kolding København

Skrevet d. 27. februar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sørensen: “Vi må tilbage på sporet fredag aften”

Dagen efter nederlaget i Hillerød mod Nordsjælland Håndbold, er det en ærgerlig TMT-træner, Torben Sørensen, der gør status efter mandagens kamp. En kamp som TM Tønder tabte 26-31, og især tre spillere fra modstanderholdet gjorde ondt på TMT. Nikolaj Petersen og Johan Mechlenburg scorede tilsammen 21 mål, og i målet havde Mike Jensen en stor aften med en redningsprocent på over 40:
“Efter at have set kampen et par gange, så ærgrer det mig endnu mere, at vi tabte kampen i går. Jeg synes egentlig, at vi får en god start, hvor vi holder vores aftaler og kommer frem til fine afslutninger. Dog har vi nogle ærgerlige tekniske fejl, som Nordsjælland kynisk udnytter. I hele første halvleg hænger vi på, og indtil det 27.minut er vi med ved stillingen 15-16. De får desværre yderligere to mål inden pausen, hvilket betyder at de går i omklædningsrummet med en stor tro på tingene.
I 2.halvleg kommer vi skidt ud, og de første 9 min får vi kun scoret én gang, og vi skal helt frem til det 38.minut inden vores 2.mål kommer efter pausen. Alligevel får vi os kæmpet tilbage, og med lidt over et kvarter igen er vi på -3. Desværre laver vi i en efterfølgende periode for mange tekniske fejl, kommer til at tvivle på os selv og træffer de forkerte beslutninger. Vi var der ikke på dagen, og så kan vi ikke vinde. Omvendt må vi også rose modstanderne. Nordsjællands kollektiv fungerede godt, og Nikolaj P. og Mechlenburg begge spillede en stor kamp, ligesom Mike Jensen udmærkede sig med en fornem redningsprocent”.

Nederlaget betyder, at TM Tønder stadig har tre point op til Skanderborg på 13.pladsen. Dette kan der ændres på allerede førstkomne fredag, hvor vi gerne skal have fyldt Tønder Hal 2, når Spellerberg & co gæster vores hjemmebane. En kamp Torben Sørensen ser frem til:
“Vi skal rejse os hurtigt, og det har vi muligheden for hjemme fredag aften. Her skal vi alle finde attituder frem, som dem vi i går så hos spillere som fx. Emil Bergholt og Hans Martin Asmussen. Asmussen fortjener anerkendelse for at gå forrest både på- og uden for banen. Vi skal virkelig præsterer som hold i de resterende kampe, og det er der en god mulighed for at gøre allerede på fredag”

Lad os følge Torben Sørensens opfordring – kom i hallen på fredag, og vær med til at hjælpe vores hold mod point. Holdet kan lave store resultater på hjemmebanen – ikke mindst når hallen er proppet, og den intense stemning som kun er i Tønder Hal 2 kommer frem.

Meget mere om kampen her på siden i de kommende dage – husk SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden