Spar Nord Bank Cup mod Aarhus Haandbold
Spar Nord Bank Cup mod Aarhus Haandbold
Spar Nord Bank Cup mod Aarhus Haandbold
Spar Nord Bank Cup mod Aarhus Haandbold

Spar Nord Bank Cup mod Aarhus Haandbold

Skrevet d. 17. august 2017 af
Flemming Sørensen
Spar Nord Bank Cup mod Aarhus Haandbold

Torsdag den 17. august spiller TM Tønder første kamp i træningsturneringen Spar Nord Bank Cup. Holdet møder i Vestfyns Hallen ligakollegaerne fra Aarhus Håndbold. Kampen mod Aarhus Håndbold bliver samtidig det 3.møde med et ligahold i opstartsfasen. TM Tønder slog tidligere Skanderborg Håndbold 27-23, mens holdet måtte indkasserer et nederlag mod Ribe – Esbjerg HH på 22-28. Nu skal der i løbet af Spar Nord Bank cup spilles tre kampe, hvor holdet kan afprøve de sidste ting inden kampen i Santander Cuppen mod BSV den 29.august og sæsonstarten i 888-ligaen mod Mors – Thy Håndbold den 3. september.

 

I opstartsfasen er der blevet arbejdet meget med den fysiske del og forsvarsspillet. Nye spillere er kommet til og helt naturligt, så har præstationerne været svingende. Holdet fik dog tanket en god portion selvtillid ved weekendens stævne i Flensburg, hvor holdet vandt turneringen efter to sejre. Kampen mod Aarhus bliver imidlertid mod en modstander af en anden kaliber. Aarhus Håndbold hat igen i denne sæson et mandskab, der må kunne blande sig i top 8. TM Tønder træner Torben Sørensen vil da også bruge denne kampe – og de to øvrige i Spar Bank Nord Cup – til at finpudse detaljerne:

Kampen mod Aarhus Håndbold skal først og fremmest bruges til at finpudse detaljerne i såvel forsvar og angreb. Aarhus Håndbold er et rigtig godt hold, som vi virkelig skal gøre os klar til. De er et hold der altid tager meget initiativ i begge ender af banen, og hvor vi er nødt til at finde løsninger ved forsvarsmæssigt at komme frem til deres dygtige skytter. Ikke mindst den tidligere TM Tønder spiller, Torben Petersen, skal vi holde godt øje med, ligesom Aarhus op til denne sæson har fået tilgang af nye spændende spillere. Vigtigt at vi får afprøvet forskellige formationer i begge ender af banen i alle kampene i Spar Nord Bank Cup, så vi er godt rustet til såvel kampen i Santander Cuppen mod BSV og turneringsstarten mod Mors – Thy”, slutter TMT-træner, Torben Sørensen.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 i Vestfyns Hallen i Nr. Åby

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden